Anne Hathaway a Clooney Foundation For Justice Albie Awardson!

Anne Hathaway embraces 70s style fashion at the Albie Awards

Anne Hathaway nagyon csodásan festett a Clooney Foundation For Justice's second annual Albie Awards-on, melyet New Yorkban rendeztek meg. A 40 éves sztár fényűzően festett estélyiben, mely almazöld volt, ezüst színekkel, a helyzethez megfelelő.

Az ördög Pradát visel, s a Neveletlen hercegnő s más egyéb kasszasikerek hollywoodi sztárja   magasra tupírozott, volumen növelő frizurával volt látható, mely kiemelte magas homlokát.

Ívelt szemöldöke alatt szemhéját barna szemhéjfesték fedte, szempilláit szempillafestékkel emelte ki. Orcáit  pirosítóval kente be, száját pedig rózsás árnyalatú rúzzsal kente be. Füleiben kis ezüst fülbevalók lógtak, s hosszú nyakát ezüst lánc díszítette.

Estélyiben volt felöltözve mely szatén anyagból készült (Versace-tól) melynek pántjait, ezüst csattok tartották, zöld csipkés rózsaminták fedték a ruha dekoltázs, s derék  részét. Az egész ruha almazöld volt, s ezüst  sakktábla mintázat tette azt még érdekesebbé. Karcsú és magas testalkatát még remekebbnek mutatta.

A kiegészítők közül kiemelném, még az ezüst karkötőket, s gyűrűket, melyek mindkét kezén voltak, plusz a metál ezüst táskát, melyet láncok tartottak. A cipő is a táskához is illet mert ezüst metál fényű volt az is, egy kis masnival. 

Anne még mindig kiválóan néz ki, fiatalos és csinos. 

Azelőtt ezt a ruhát a méltán híres Claudia Schiffer hordta. Szerintetek kinek áll jobban?

 

Who have a better look in this dress? Anne or Claudia?

Claudia Schiffer Makes Her Return To The Runway With Versace | British Vogue

Gratulálunk!

képforrás: Dailymail

 

 


Angelina Jolie lett a Vouge címlaplánya, az új projektjéről az Atelier Jolieról



Angelina Jolie, lett a hősnője a Vouge magazin új címlapjának, melyben interjút is adott, megosztotta az Atelier Jolie című projektjéről az információkat, s gyermekei segítségével, új stílust teremtett. A háttértörténet szerint a hollywoodi sztár, az Atelier Jolie studiójában saját márkája ruháiban pózolt, amit saját ex kreatív igazgatójával hozott létre Chloe Gabriel Herstel össze.

Анджелина Джоли для Vogue

Novemberben Angelina Jolie megnyitja saját művészeti szféráját tartalmazó Atelier Jolie-t New-york-ban, ami Jean-Michel Basquiat művész régi studiója helyén kap helyett, a második emelet Andy Warholl tulajdona. A színésznő elmagyarázta, hogy idősebb lánya a 18 éves Zahhara segített neki dönteni, hogy hol legyen a nagy projekt helyszíne. 

-én nagyon impulzív tudok lenni, de Zahhara olyan nyugodt, döntéshozó, s bölcs. Amikor ő beleegyezett, én éreztem, hogy mi ketten döntöttünk együtt.

Анджелина Джоли для Vogue


Angelina kulturális központtal fog együttműködni, s a divattervező művészettel, ahol ruhákat fognak átvarrni , újrahasznosítani s a szomszédban lenne egy galéria menekültekkel foglalkozó kávézóval. A színésznő nem akar nagy divattervezővé válni, a projektje már nem is nagy mértékben a divatra fókuszál.

 


"ezekben az években megismertem sok kézművessel, nagyon tehetségesek, jól dolgoznak, s szeretném , ha egyre többen lennének. Nem akarok nagy divattervező lenni. Szeretnék egy házat, hogy az emberek megvalósítsák benne önmagukat.

Анджелина Джоли с партнёрами по Atelier Jolie Хелен Абоа и Джайлсом Дьюли
Angelina Jolie az Atelier Jolie partnereivel, Helen Aboah-val és Giles Duley-vel


Az idősebb gyermekei a sztárnak aktívan részt vesznek az Atelier Jolie -val való munkában. A 19 éves Pax (fia) fehér festékszóróval vitte fel a lógot a jövendőbeli helyiség fölött.Angelina nagyon büszke a kezdő gyermekeire, hisz ez családi biznisz lett.


- én 26 éves voltam ,amikor anya lettem. Az egész életem megváltozott. A gyermekeim születése  mentett meg, általuk másképp viszonyulok ehhez a világhoz. Úgy gondolom, hogy az utóbbi időkben, ha nem akarnék értük élni , akkor sötétebb életet élnék. Ők jobbak nálam, ti is ilyen gyermekeket akarnátok.

Анджелина Джоли с Захарой и Паксом
Angelina Zahhara és Pax


Angelina aki mára már az elegáns stílus képviselője, régen amikor Gwenet Paltrow és Olsen ikrek voltak a felkapottak, ő teljesen ellentétes életet élt.  Szerette a bolhapiacokat és a tetoválásokat. Éppen a botrányhős periódus, s a fiatalkora segített a színésznőnek, eljutni a mostani stílushoz, a minimalizmushoz, s visszafogottsághoz.


"Fiatalon én nagyon sötét karakter voltam. Punk stílust képviseltem, nem voltam népszerű gyerek- boltokba jártam, felvágtam a ruháim, lyukakat égettem beléjük a cigarettámmal. Ez volt a tinédzser korszakom, s semmit sem csinálnék másképp.  Talán ez a részem vissza akar vágni."

Габриэла Хёрст и Анджелина Джоли

Jennifer Aniston egy divatmagazin címlapján pózolt

 Дженнифер Энистон


Jennifer Aniston lett a hősnője a CR Fashion Book elnevezésű divatmagazinnak. Az 54 éves színésznő bőrből készült melltartóban pózolt a címlapon, nadrágban és nyakkendővel a nyakán, sőt még fehér ing is volt rajta a Valentino-tól.


A színésznő megosztotta a képeket a közösségi hálón, s hálásan megköszönte a Stylistok, sminkesek, s fotós munkáját, s a magazin vezetőjének munkáját Karen Rotfeld-nek is:- Aniston azt írta, hogy vele dolgozni, mindig is nagy vágya volt.

Дженнифер Энистон
/CR Fashion Book
Дженнифер Энистон
CR Fashion Book


Az interjú során Aniston elmondta, hogy hogyan tartja magát formában. A titok:- a helyes étkezés, s folytonos fizikai munka.

Nagyon fontos, még sokat aludni. 

Az utolsó pont nekem nehéz feladatnak bizonyul, de azért még fontos. Amikor nem tudok eleget pihenni akkor érzem ezt nehézségnek.-mondta Jen.

Дженнифер Энистон
CR Fashion Book
Дженнифер Энистон
/CR Fashion Book
Дженнифер Энистон
/CR Fashion Book
Дженнифер Энистон
/CR Fashion Book
Дженнифер Энистон
/CR Fashion Book
Дженнифер Энистон
/CR Fashion Book


A színésznő azt is hozzátette, hogy próbálja elhatárolni magát a negatívizmustól.

- én próbálok figyelemmel lenni arra, hogy rosszat nem engedek közel magamhoz. A mi világunk tényleg nagy nehézségeket él át, s tudom, hogy ez mindenkit aggaszt, de néha azt gondolom, néha fontos kikapcsolni a zajokat.

Дженнифер Энистон
/CR Fashion Book
Дженнифер Энистон
/CR Fashion Book
Дженнифер Энистон
/CR Fashion Book
Дженнифер Энистон
/CR Fashion Book


Nemrégiben Jennifer Aniston elmondta, hogy neki nem könnyű romantikus kapcsolatba bonyolódnia, mivel most senkivel sem találkozgat. 

A WSJ magazinnak vallott a Jóbarátok sztárja, hogy közeli kapcsolatokat kiépítenie valakivel, neki nehéz, mert egész életében  előtte volt a negatív példa, a szülei részéről, akik elváltak, amikor kislány volt. 

-Ezért vagyok egyedülálló.

Jennifer Aniston and Brad Pitt's Relationship: A Look Back

Jennifer Aniston kétszer volt házas:- 2000 és 2005 között Brad Pittel volt kapcsolata, majd 2015-ben összeházasodott Justin Theroux-al. Két év után elváltak.

Angelina Jolie 15 éves lánya Vivien anyja hű képmása

Angelina Jolie hires daughter Vivienne as her assistant as she produces  'The Outsiders' for Broadway | The Independent

A Tomb Raider sztárja s kisebb leánya egymás társaságában mosolyogva haladtak a repülőtéren New-york-ban!

A rare smiling photo: Angelina Jolie was spotted landing at JFK airport in New York City on Thursday. The Oscar-winning Gia actress was accompanied by her youngest daughter, 15-year-old Vivienne Jolie-Pitt, whom she shares with ex-husband Brad Pitt


A 48 éves Angelina Jolie és 15 éves lánya Vivien vidámnak tűntek, egymás társaságában, a New-yorki repülőtéren.  A több filmdíjas színésznő remekül festett hosszú bézs szövetkabátjában, szürke felsőjében,s trapézszárú nadrágjában . A megjelenését enyhe pink lakk magas sarkúval emelte ki, s arcát meglehetősen nagy napszemüveg fedte el.  Könnyű smink fedte orcáit, s hosszú loknijait feltűzte kontyba. Angie mosolygott.

Just the two of us: The 48-year-old humanitarian looked unusually lighthearted. The A-lister has been spending more time with Vivienne as the teen is now working for her as her assistant on a Broadway musical


A tinédzser kislánya,  nagyon izgatottnak tűnt, hogy édesanyjával töltheti az időt, ezért kék hosszú nagy méretű pulcsit hordott, széles sportos macinadrággal, s ehhez arcát egy fekete maszk fedte el. Néhányszor a fekete maszk lekerült, így mindenki láthatta, hogy Brad és Angi utódja milyen szép kislány lett. A gyermek még converse  sportcipőt hordott lábain, s szőke hajzuhatagát leengedve hagyta.

Low on glam: Jolie wore a beige raincoat over a light gray suit with shiny beige heels. Her hair was worn back and she had on tinted glasses. Her daughter had on black and blue with Converse sneakers and her hair down as she wore a black mask and carried a black bag


Vivien és fiú ikertestvére Nox Jolie Pitt nem az első gyermekeik a volt házaspárnak. Bradnek és Angelinának, akik a Mr. és Ms. Smith forgatásán ismerkedtek össze vannak még örökbefogadott utódjaik is, Maddox, Zahhara, Pax, s a biológiai lányuk Shiloh.

Анджелина Джоли и Брэд Питт


Egy 2021-es interjú során a sztár anya áradozott gyermekeiről , hogy milyenek lettek a növekvő gyerkőcei.

 

- ők csodás emberek,  s mivel ilyen sokan vannak, azt gondolom, mindegyikük nagy hatással volt egymásra. Senkit sem emelnék ki közöttük. Én mindig őszinte és igazságos vagyok a gyermekeimmel. Én emberséges vagyok velük.

 Angelina Jolie has some wildly strict rules for duaghter Shiloh Jolie-Pitt's  dating life | Marca

(People-magazin)


Ő azt is kiemelte, hogy mindegyik egyedi, nem nézve arra, hogy híresek a szüleik.

Pax, Zahara, Shiloh, and Knox getting coffee in Los Angeles.

- nekem 6 nagyon egyedi ember van otthon. Én olyan izgatott vagyok a különböző fejlődési szintjeikkel  kapcsolatban, érzéseikkel,  tapasztalatokkal, amin ők átmennek. Miért is ne? Mi nekünk segítenünk kell nekik, megérteni kik is ők valójában. És ti nem tudjátok megérteni kik ők, ha nem fogtok szenvedéllyel együtt fejlődni velük.

Pax, Zahara, Shiloh, and Knox getting coffee in Los Angeles.

közösségi háló, People