Az ex-Spice Girls női tagja Mel-B fehérnemű és fürdőruha kampányban szerepelt

 



Mel-B akit a Spice Girls vad énekesnőjeként ismerhetünk most a lányával és anyjával minden korosztálynak fürdőruhát reklámoznak.


Melanie Brown (Scary Spice Mel B) egy fürdőruhákat bemutató fotósorozatban látható a 24 éves Fennix Chi Gulzarral (lányával) és a 67 éves anyjával Andrea Brown-al.  A 48 éves popsztár hihetetlenül festett zöld bikiniben, mosolyogva anyja mellett, aki pink fürdőruhát öltött, no meg kéket és saláta színűt is. Fennix a leánya Mel B-nek élénk rózsaszín és narancs bikiniben pózolt.  Volt olyan kép is ahol csipkés fehérneműben voltak láthatóak.


A Pour Moi képein az énekesnő élénk zöld bikinit hordott, míg Fennix feketét. A következő képeken anya és csodás lánya stílusos fűzőt hordtak párducmintával. Minden fotó a (bízz önmagadban) kampány miatt készült, minden korosztálynak, hogy legyen önbizalmunk, s higgyünk a család szépségében.


A sajtó kampány szerint:  hiszünk abban, hogy mindenkinek joga van a jó önbizalomhoz, eltekintve a formáktól mérettől, bőrszíntől.Emellett figyelemre méltó, hogy mind az egykori Spice Girl, mind a vállalat beleegyezett, hogy a reklámfotókon nem használnak fotóshoppot. A brit cég pedig a Women's Aidnek adományoz, egy olyan jótékonysági szervezetnek, amelynek nemes küldetése a nők és gyermekek elleni családon belüli erőszak felszámolása. Mel és Főnix a szervezet védnökei.

 


 

Mel B a fotózás során:- nekem tetszett ez a közös tapasztalat- s az én ötletem volt ez az anya-lánya fotósorozat, mi olyan vidámak voltunk!

 



Ahogy látszik, az önbizalma mindig is megvolt Mel-nek, hisz mindenki őt figyelte a America’s Got Talent- zsűrijében régen. 2017-ben elmondta, hogyan nevelte három lányát.


 

- minden amit adhatok nekik- a szeretet, figyelem, s hogy jó úton haladjanak tovább.- nyilatkozta akkor a People-nak.

"Remélem, hogy három magabiztos, erős belső nőt nevelek, akik értékelik, tisztelik és támogatják a többi nőt."

0 Comments:

Megjegyzés küldése