Kourtney Mary Kardashian negyedik gyermekét hordja a szíve alatt


Kourtney Kardashian Travis Baker-től várja első közös gyermeküket, (mástól már volt három is). A reality hősnő és modell megmutatta gömbölyödő pocakját.


A 44 éves sztár első fotóit osztotta meg mostani terhességéről, a kedvese 47 éves és Travis Baker névre hallgat.

Kourtney Kardashian & Travis Barker Want to Have a Baby Together

A népszerű modell és reality hősnő testhez simuló body-ban jelent meg, mely gömbölyödő pocakjára fókuszált, eközben a Blink-182 együttes tagja a dobverőkkel pózolt előtte június 18-án, majd megpuszilta a hasát.


 

- Tele vagyok hálával s boldogsággal, hogy Isten támogatja a terveinket.- -írta Kourtney a poszt alatt.

-


A celebrity bevallotta, hogy negyedik gyermekét várja- s Travis-tól az elsőt. Sőt olyan fotó is napvilágra került, ahol tartott egy az együttes fellépésén egy táblát, amikor bevallotta először, hogy várandós. Történt ez Los Angelesben.

A felirat egy aranyos utalás volt a zenekar 'All The Small Things' című dalának 1999-es klipjére, amelyben egy női rajongó ugyanezt csinálja! Amikor Tom DeLong, a bandatárs bejelentette, hogy "valakinek" babája lesz, Mark Hoppus azonnal leugrott a színpadról, hogy megölelje a leendő anyukát. Akárcsak Travis, aki megcsókolta és megölelte Courtney-t a közönségben!


Akkor történt meg, hogy kiderült, hogy a család új taggal gyarapszik, mikor Kourtney a mesterséges megtermékenyítést le állítatta, s dokumentálta. Melyről szó esett a Hulun játszodó The Kardashians elnevezésű reality show-ban.


 

- én tényleg hiszek abban, hogy Isten mit tervezett nekünk.- vallotta Kourtney a harmadik szezon premierjén, mely máj 23-án került műsorba, ahol a lefagyasztott peték még nem élték túl.

 


 

- ha ennek a gyermeknek meg kell születnie, akkor hiszem, hogy megtörténik. Nekem 7 lefagyasztott petesejtem volt évekkel ezelőtt Travis előtt. Amikor 38 és 39 év között voltam, akkor ehhez kellett folyamodnom. A legtöbb petesejtem nem élte túl, még fagyasztva sem- Ők nem érték el az embrió kort Travis hímivarsejtjeivel.-mondta ő.

Kourtney Kardashian's Family Pictures With Her Kids

Courtney-nak és Travisnek ez lesz a hetedik gyermeke. A Poosh vezérigazgatójának három gyermeke van volt barátjával, a 40 éves Scott Disickkel, akivel 2006 és 2015 között járt: a fiúk, a 13 éves Mason és a 8 éves Rayne, valamint a 10 éves Penelope nevű lánya. Travisnek három gyermeke van volt feleségével, a 48 éves Shanna Mowklerrel: a 19 éves Landon fiú és a 17 éves Alabama lánya. Travis emellett mostohaapja Shanna volt élettársától, Oscar De La Hoyától született legidősebb lányának, a 24 éves Atiana-nak is, akivel szoros kötelék fűzi össze őket.

forrás: instagram  kourtneykardash.

0 Comments:

Megjegyzés küldése