7 szépség trend a cannesi fesztiválról

 


Naomi Campbell



A kreppelt hajról mindig a sellőkre asszociáltunk. Sok évvel ezelőtt a Barbie cég adott ki olyan babákat, akiknek dús göndör hajuk volt. Ezért ez a frizura lett a mitológia része.
A fodrászok szerint a modell frizura választása lehet ennek a nyárnak a slágere.Göndörítésre fel!
Jennifer Lawrence zselés szájfény



Az éhező viadala sztárja, minimalista, de egyben nagyon csillogó ajkakkal volt látható, akár a zselatin. Mi is használhatunk a nyáron ilyen csinos és visszafogott szájfényt.
Gigi Hadid monokróm sminkje
Gigi Hadid barna és szürke monokróm sminkje remek referencia a sokoldalú sminkeléshez a hétköznapokra és a társasági alkalmakra egyaránt. A monokróm sminkek az elmúlt néhány szezonban trendinek számítottak, mind a világos, mind a hűvös árnyalatokkal a szemen, az ajkakon és az arcon. Gigi megmutatta, hogy nyáron érdemes a semleges és tompított színvilágot választani.




Dua Lipa XXl frufru


Amikor Dua Lipa belépett a  Cannes fesztiválra, a rendező párján kívül az XXL frufruja is felhívta magára a figyelmet. Most trendi a hosszú frufru. Az énekesnő most behozhatja ezt az új divatot, mert igen sikkesen fest ezzel a frizurával.

Айрис Лоу 
Liris Law a telt ajkait bor  vér vörös rúzzsal emelte ki, ám kék tekintetét, csak szempilla festékkel emelte ki, szemhéjfesték nem fedte szemeit. Így a hangsúlyt ajkaira emelte.
 
Мишель Йео
Michelle Yeoh
Színésznő vizes hatású haj
 
Nemcsak Balenciaga-tól való öltözékeivel vívta ki a csodálatot, hanem érdekes frizurájától, mely vizes hatású, mintha a tenger habjai közül emelkedett volna ki. A fodrászok nem terhelték túl a színésznő fejét a rengeteg
A fodrászok nem akarták túlterhelni a színésznő fejét bőséges mennyiségű hajzselével, hanem egy vékony réteg hajhabra szorítkoztak.
 Az eredmény egy szellős frizura, amely megtartja a volument.
Tökéletes!
Эшли Симпсон
Ashley Simpson csodás macska szemek

Ha a folyékony szemceruza rajongója vagy, idén nyáron azt javasoljuk, hogy vastagítsd fel, mint Ashlee Simpson Cannes-ban. A sztár a kifutón a vastag, fekete tussal macskaszemeket festett, amelyek harmonikusan kiegészítették a totál fekete megjelenést. Sokaknak a néhai énekesnő, Amy Winehouse jutott eszébe, akinek a hanyag és vastag szemhéjtus a színpadi megjelenéséhez tartoztak.

0 Comments:

Megjegyzés küldése