Taylor Swift szakított Matty Healy -val



 Taylor Swift és az 1975 elnevezésű együttes frontembere Matty Healy két hónap párkapcsolat után szakítottak. -forrás TMZ.


- nagyon vidám volt neki vele járni, de kapcsolatuk még laza volt. Most közöttük nincs romantikus viszony.-forrás People.


A szakítás oka lehetett, hogy mindketten elfoglalt énekesek, s karaktereik okán nem tudtak egymással kijönni. (A sajtó szerint a férfit egy másik férfival látták csókolózni.)

Taylor Swift & Matty Healy Break Up – Billboard

- mindketten nagyon elfoglaltak. Azt is megértették, hogy nem illenek egymáshoz. Taylor barátai a legjobbat akarják az énekesnőnek. Ők nem csodálják, hogy a románcnak vége szakadt, mivel Tay most van túl egy komolyabb szakításon Joe Alwyn-al 6 év után. Joe-val való szakítás után a 34 éves Matty Healy-val kezdett járni, a források szerint tényleg szerelmesek voltak egymásba.

Taylor Swift and Matty Healy reportedly 'break up' after short-lived  romance - Chronicle Live

Healey támogatta Swiftet a The Eras turnéja során, és gyakran találkoztak a dátumok alkalmával. Taylor Swiftet és Matthew Healeyt utoljára az énekesnő május 25-i koncertjén látták együtt.

Matthew Healy maga 2022-ben szakított az FKA Twigs énekesnővel. Érdekesség, hogy Healey elég közeli barátja Harry Stylesnak, akivel Taylor Swift 2012-ben rövid ideig randizott.

0 Comments:

Megjegyzés küldése