Noa Kirel X Forever Tel Aviv - Provokatív | Noa Kirel X Forever Tel Aviv (Prod. Sagi Kariv)

 Az Eurovízios dalfesztivál egyik sztárja Noa Kirel új klippet adott ki.

Megjelenése a kisvideó alapján Angelina Jolie Tomb Raider-jére hajazz. Sőt talán még szebben is fest, mint a hollywoodi sztár. Voltaképp bemutatja női és férfias oldalait is a személyiségében. A klip története szerint jól érzi magát a férfiak körében, néha fiús, s gamer is. Férfiként is viselkedhet provokatív, agresszív, de van egy érzékeny női énje is amit kevesen vesznek észre, mert ő mindig magabiztosságot sugároz, s erőt. Sőt a dal, s a koreográfia a gay, vagyis a meleg közösséget is támogatja, hisz tánca őket idézi.

 Stream Noa Kirel X Forever Tel Aviv & Mor Avrahami - Pyur Provocative  (Hendin Mash) *FULL DOWNLOAD SC CUT* by Yuval Hendin | Listen online for  free on SoundCloud

 

 15 Reasons The Angelina Jolie Tomb Raider Movies Are Even Worse Than You  Remember - GameSpot 

Israeli army and Noa Kirel: teen pop star dons a uniform - The Washington  Post

Pin-Ups For Vets - Sergeant Gal Gadot...A LOOK AT AN ISRAELI FEMALE VETERAN  WHO USED HER ARMY SKILLS IN COMBAT AND WEAPONS IN HER ACTING ROLES.... Gal  Gadot is best known for

A másik érdekesség az utalás Miley Cyrus Wrecking ball című klipjére, hisz úgyanúgy leng egy diszkó gömbön. Sőt úgyanolyan férfi kosztümben is van, mint Miley a Flowers, elnevezésű klipjében.

Miley Cyrus Releases New Single 'Flowers'

 Azt is tudjuk, hogy Miley is volt már nőkkel, tehát ez a klip is a meleg közösséget ünnepli. Főleg, hogy most van egyre több felvonulás a témában.

Malaysia's Highest Court Strikes Down State Gay Sex Ban | Human Rights Watch

 Az énekesnő szép, hangja határozott, mégis szenvedélyes, táncai formabontóak, s nehezen utána csinálhatóak. Látszik a katona múlt, ami nem baj, hisz erős nők az izraeli nők, s akár Gal Gadot ő is a seregben szolgált ,sőt Noa-t még akciófilmben is el lehetne képzelni.

Noa Kirel 14|Hledání TikTok Miley Cyrus Reveals 'Bangerz' Tracklist as 'Wrecking Ball' Breaks VEVO  Record – Billboard


0 Comments:

Megjegyzés küldése