A rock punk énekesnő Avril Lavigne szakított a rapper Tyga-val


A sajtó szerint Avril Lavigne és a rapper Tyga úgy döntöttek, hogy szakítanak, mivel rövid ideig tartó párkapcsolatuk gyorsan felbomlott.


издания TMZ

A TMZ szerint június 20-án Avril Lavigne és Tyga szakított. Márciusban vallották be, hogy járnak, de mostanába szakíthattak.

A 38 éves Avril és 33 éves Tyga együtt döntöttek úgy, hogy szétválnak útjaik, mert a románc már szürke lett. A pár nem rossz hangulatban vált meg egymástól még mindig baráti kapcsolat fűzi össze őket a szakítás után. 


 A két sztár februárban kezdett viszonyba, mikor Nobu Malibu elnevezésű étteremben fotózták is őket. Azóta több divathéten is Párizsban is együtt jelentek meg. A punk rock énekesnő és a rapper hivatalosan is vállalták kapcsolatukat, főleh egy forró csókolózos fotózás után március 6-án. Többször látták őket kézenfogva, hollywoodi szórakozásokon, partikon. Májusban Avril és Tyga a közösségi hálón is posztolt egymásról ölelkezős képeket mikor Avril a Love Sux europai turnén volt.


Avril Lavigne and Tyga Split After Several Months of Dating | Entertainment  TonightAvril Lavigne & Tyga Split After 3 Months Of Dating – Hollywood Life

 

Két sikertelen párkapcsolat s eljegyzése volt Avril Lavigne-nak

Azután volt a mostani viszonya, hogy a vőlegényével szakított a Mod Sun-al aki 36 éves volt. Február végén szakítottak amikor a férfi turnéra indult. People magazin a forrás.



 

-Avril és Mod Sun néha megjelentek majd eltűntek egymás életéből, két hónapon keresztül, s ők már nem egy pár.- vallotta egy bennfentes.

Mod Sun Breaks Silence on Avril Lavigne Breakup - E! Online

-

koriban a PEOPLE forrása azt is állította, hogy Avril és Tyga között semmi romantikus nem volt, aki még azelőtt randizott Nobuban, hogy Avril és Mod Sun szakítása megerősítést nyert volna.

A Mod Sunnal való kapcsolata előtt Avril 2013 és 2015 között a Nickelback énekes Chad Kruger, 48 éves férje volt. Első házassága a Sum 41 énekesével, Derick Whibley-vel volt 2006 és 2010 között. Avril mindkét volt férjével jóban maradt.
Avril Lavigne Engaged to Chad Kroeger of Nickelback
forrás: a közösségi média sztárjai Avrillavigne, valamint Tyga.

0 Comments:

Megjegyzés küldése