Élő fellépés közepette egy légy repült Taylor Swift szájába és ő azt lenyelte véletlenül


 


A koncerten  2023.06.04-én Chicago-ban Swift szájába váratlanul berepült egy légy, s ő  egy pillanat múlva le is nyelte azt. Az énekesnő nem titkolta a történteket, sőt sokak példaképe, még mosolygott is humorizált ez okból.

Taylor Swift tudja, hogy a shownak folytatódnia kell, még ha kis szünettel is! Az énekesnő  aki a Soilder Field című dalt adta elő Chicagóban, akkor a szájába repült egy légy,s ő lenyelte őt. Már három órája volt akkor a színpadon. A videón fellelhető az a tény is, hogy elfordult a közönségtől és köhögni kezdett.


 

- én éppen most nyeltem le egy legyet.- vallotta be a közönségének.


Bár először szégyenletesnek tűnhetne a dolog, de ő nyugodt maradt, s csak mosolygott.


 

- én sajnálom- folytatta ő s köhögött. - minden rendben finom volt az íze.

 


 Bár szégyellte magát a sztár, de viccel fogadta a dolgot:- ha van rá lehetőség, hogy valaki nem látta ezt? Minden rendben. Megpróbálom többet ezt nem megtenni!-mondta ő.

Eras Tour


Június 5-én harmadik este Chicagóban lépett föl Taylor az Eras elnevezésű turnéja keretében. A show során elhangzott új dala is a Hits different új nótái közül. Ez volt az első dal két meglepetés szám között. A "Hits Different" először egy Target-exkluzív CD-n jelent meg Taylor Midnights című albumával együtt 2022 októberében. Végül május 26-án adta ki a streaming szolgáltatásokon, így sok rajongó számára még mindig nagyon új szám.

Bár Taylor az elmúlt hónapokban az Eras Tourra koncentrált, továbbra is folytatja a zenélést. Július 7-én jelenik meg egy újabb, újra felvett albuma, a Speak Now (Taylor`s Version). Ez lesz a harmadik a hat újrafelvétele közül, és hat számot tartalmaz majd a From The Vaultból, amelyek nem kerültek fel az eredeti, 2010-es albumra. Taylor még nem erősítette meg a maradék három újrafelvétel megjelenési dátumát. 1989 (Taylor Version), Taylor Swift (Taylor Version) és Reputation (Taylor Version).

forrás: instagram taylorswift.

0 Comments:

Megjegyzés küldése