Selena Gomez sétája az Eiffel-toronynál

 



Az énekesnő egy krimi-komédiában játszott, mely Emilia Perez címet viseli, s a szerelmesek városában Párizsban töltötték az időt barátnőivel.


A 30 éves Selena Gomez, ezt a hetet Párizsban töltötte, s még az Eiffel-tornyot is megnézte!

Az énekesnő barátnőivel pózolt a Francia nevezetesség előtt. A megosztott képen világos szélkabátot hordott pulóvere felett, melynek garbója is volt, haját leengedte, s füleiben ezüst fülbevalók lógtak.


 

Selly barátnőivel mosolygott a képen. Jó hangulatban telt a séta a kivilágított torony mellett.A barátnő osztotta meg ezt a posztot:-Párizs, Franciaország- írta alá

 

 


A hölgy még Instagram történeteket osztott meg, arról, hogy milyen helyi különleges ételeket fogyasztottak el, vagy hogyan sétáltak egy borászatban.


Selena baráti kiruccanására Jacques Audiard Emilia Pérez című zenés krimivígjátékának forgatása közben kerül sor. A filmben olyan sztárokkal játszik együtt, mint Carla Sofia Gascon és Zoe Saldanha. Emellett áprilisban fejezte be a Gyilkosságok egy épületben című sorozat harmadik évadát.


Selena Gomez meglátogatta Beyonce és Taylor Swift koncertjét is

Beyonce reneszánsz elnevezésű turnéján is részt vett. Ott szépen festett fekete bőr kabátban, s balerina kontyot viselt. Vidáman beszélgetett a rajongóival. Ott történt egy kis incidens a saját biztonsági őrére kiabált, aki bántotta a rajongóját.

Selena Gomez Rocks Leather Coat & Sandals To Beyonce Concert: Photos –  Hollywood Life

A párizsi utazás előtt Taylor Swift Eras turnéján is részt vett a 9 éves Gracie nevű leány testvérével. Tay annyira örült, hogy még a kalapját is odaajándékozta a kislánynak. Jó volt ott is a hangulat. Selena publikusan háláját fejezte ki akkor Taylornak a csodás eltöltött estéért a koncerten.

Watch Selena Gomez and Sister Gracie Sing and Dance at Taylor Swift's Eras  Tour



0 Comments:

Megjegyzés küldése