Kim Kardashian a Vouge magazin címlapján


Az olasz Vouge magazin címlapján pózolt Kim Kardashian. Az interjú során szó esett anyaságról, saját anyja iránti tiszteletről, aki hat gyermeket nevelt föl.

 

Ким Кардашьян
/Vogue
Ким Кардашьян
/Vogue
Ким Кардашьян
/Vogue

- én olyan boldog vagyok, hogy van segítségem a gyermekeimnek. A gyerekek ettől függetlenül azt akarják, hogy mindig az anyjuk oldja meg a problémáikat. Én nagyon tisztelem a szüleimet, s nem hiszem el, hogy mennyi mindenen ment keresztül anyám.- mondta Kim.

A reality hősnő négy gyermeket nevel a volt férjétől Kanye West-től, akitől 2021-ben vált el botrányok közepette.

Ким Кардашьян
/Vogue
Ким Кардашьян
/Vogue


Kim magyarázza, hogy megpróbálja nem mutatni érzéseit gyermekei előtt, még ha nagyon nehéz is.

-mindig igyekszem nem mutatni érzéseimet, pl, ha a gyermekeim előtt, az apjukkal kapcsolatban. Mindig késznek kell lenni rá, hogy elmagyarázzam nekik miért vagyok szomorú,de ez nem odaillő lenne a szituációhoz. Persze az sem jobb, ha mindig azt mondom, hogy ha majd megnössz megérted. Nem akarok ilyen ember lenni. Ő csak akkor ossza meg a problémákat a gyerekekkel, ha ők meg tudják azt érteni.

Ким Кардашьян
/Vogue
"Folyton azt kérdezem anyámtól: 'Hogy csináltad ezt? Hat gyerek, hat nagy személyiség. Mindannyian annyira különbözőek vagyunk, hogy csináltad? Ő így válaszolt: "Mit gondolsz, miért ittam minden nap öt órakor vodkát?". - Kim befejezte.

Emlékezzünk vissza, Kim Kardashian édesanyja, Kris Jenner kétszer volt házas. Első férjével, Robert Kardashian ügyvéddel négy gyermeket - Kourtney, Kim, Khloe és Roberta -, második férjével, az olimpiai atlétikai bajnok Bruce Jennerrel (ma Caitlyn Jenner) pedig kettőt, Kendallt és Kylie-t szülte.

0 Comments:

Megjegyzés küldése