Gyorsan összeszedett kosztüm, mert nem jött meg a rendelt ruha



Zendaya csodásan festett a Bulgari rendezvényén csillogó fekete kosztümben, áttetsző topban, mivel eredeti ruhája elveszett a postán. 

Zendaya dodges wardrobe emergency as dress is 'lost in transit'


Senkinek sem titok, hogy Zendaya igazi divatgirl s ezt most is bebizonyította a romai hotelben ahol Bulgari megnyitójára volt hivatalos június 8-án. Az eseményre, csillogó kosztümöt öltött, pár perc alatt választotta ezt a megjelenést, de akkor is sikert aratott.


A rendezvényre Zendaya, fekete csillogó kosztümöt, választott Valentino-tól, oversize  blézerrel, széles trapéznadrággal,melynek magas dereka volt. Ehhez még áttetsző trikót is választott, mely láttatni hagyta izmos feszes hasfalát.Christian Louboutin So Kate-tól viselt fekete cipőt hozzá gyémánt ékszereket.Igazán fényűzően festett barna kleopátra vágású haja, mely lágy hullámokban keretezte arcát. Ajkait barna rúzs fedte, s füstös tekintete volt.


Zendaya teljesen más öltözékben kívánt megjelenni, de elveszett a csomagja

Poszt instán:-ezek a tények... a @bulgarihotels rendezvényére ígért ruhámat elvesztették, ezért kaptam gyorsan ezt a kosztümöt,Law Roach-tól.


Zendaya bebizonyította, hogy bármilyen megjelenésben tökéletesen és stílusosan néz ki, még ha az utolsó pillanatban is.

Ezt az eseményt megelőzően Zendaya egy másik Bulgari rendezvényen vett részt, ahol RICHARD QUINN divattervező fekete, nyitott vállú estélyijét viselte. A ruha hihetetlenül mély dekoltázzsal rendelkezett, amely a lehető legjobban kiemelte a dekoltázst, és fűzővel, kiemelte a karcsú derekát. Stílusos öltözékét egy sárga Hypnosis gyémántokkal kirakott Bulgari Serpenti nyaklánccal és egy szépen összefogott konttyal egészítette ki.
forrás: Zendaya instagramja a közösségi hálón.

0 Comments:

Megjegyzés küldése