Keanu Reeves virágokat ajándékozott: miért nem akar férjhez menni Sandra Bullock


A színésznőt, már számos szívtipróval hozták össze Hollywoodban.

Киану Ривз дарил цветы: почему Сандра Буллок зареклась выходить замуж


A hollywoodi sztár nehéz váláson van  túl.


Sandra Bullock- sikeres színésznő és boldog családanya, de a magánélete nem mindig sikeres.Több színészhez fűzte őt románc: Matthew McConaughey, Ryan Gosling, Chris Evans -hez is többek között. Keanu Reeves is randizott vele, s virágokkal lepte meg a hölgyet, de az sem lett sikeres párkapcsolat. Az 57 éves sztárhölgy egyszer volt házas, de rosszul végződött az is.


2005-ben összeházasodott a műsorvezetőjével egy motoros műsornak Jessy James-sel. Néhány év múlva kiderült, hogy kapcsolatuk alatt megcsalta Sandrát egy pornósztárral. A hűtlen férjéről az újságból tudott meg mindent. 2010-ben a kapcsolatuk felbomlott.


A hollywoodi sztár bevallotta, hogy mindig is gyerekeket akart, de maga nem tudott szülni. James-el örökbe fogadtak volna egy lurkót. Bár a hűtlenséget a színésznő nehezen viselte, attól függetlenül örökbe fogadott egy gyereket. Rá 2015-ben- ismét gyermek sírás hangzott fel a sztár házában- hisz immár egy 3 éves sötétbőrű kislányt adoptált Leila néven.


2019-ben újabb románctól volt híres a sajtó. Bryan Randall-al kezdett találkozgatni, aki apja lett gyermekeinek, maga a sztár többször nyilatkozta, hogy boldog új párjával, de házasodni nem kész vele:

-egyszer már megégette magát, nem akarta ismét érezni a fájdalmas veszteséget.


 

-én tudom, hogy milyen érzés egy válás. Én most megtaláltam életem szerelmét. Nekünk két csodás gyermekünk van- Bryan-nak a lányával együtt három. Ennél jobb már nem is lehet. Nem akarom hogy mindenki azt csinálja amit én, de szerintem nincs szükség pecsétekre, és papírokra, hogy hű partner és jó anya legyél.Entertainment Tonight.

fotó: Legion Media

forrás:https://www.popcornnews.ru/news/otlozhka-kianu-rivz-daril-cvety-pochemu-sandra-bullok-ne-hochet-snova-zamuzh_id289688_a140

0 Comments:

Megjegyzés küldése