Jessica Biel elmondta, hogy hogyan tudja összetartani kapcsolatát Justin Timberlake-val!


Джессика Бил рассказала, как ей удается сохранять брак с Джастином Тимберлейком


 Jessica Biel feltárta lelke mély titkait a Candy krimi sorozat premierjén ahol ő játszotta a főszerepet.


A rendezvény, mely a sorozat streaming platformján jött ki a Hulu-n  annak a premierjét ünnepelték máj 9-én. A helyszínen eljött Jessica Biel és férje a popsztár Justin Timberlake, s az újságírók arról faggatták a színésznőt, hogy hogyan tudja megtartani kapcsolatát a férjével , hogy mi  a titka.


-ez tényleg jó kérdés. Azt gondolom, itt Justin-t éri a hála ezért. Ő mindig ezt mondja: - még ha házasok vagyunk, akkor is folytassuk a randizást, s igaza van ebben. Mindig kell keríteni időt egymásra. Ezt együtt tenni azt ami tetszik.

Джессика Бил и Джастин Тимберлейк на премьере сериала "Кэнди"


Jessica szavaival élve minden külső megjelenést a férjével, ő randinak vesz, még a Candy premierjét is.


- mindig kellemes azokat az eredményeket megünnepelni , amikre büszkék vagyunk. Amikor melletted van a kedvesed, s meg tudtok inni együtt egy pohár bort- ezek különleges  pillanatok.


Azért a színésznő és bevallja, hogy nem mindig tökéletes a családi életük, de nehéz időkben, is próbál jót keresni. Sokban segít neki Justin humora. Az ET-nek adott interjújában elmondta, hogy hogyan nevették ki együtt a Candy-ben viselt göndör parókáját, főleg, hogy Justin  NSYNC -együttesben töltött éveiben viselt hasonló frizurát.

Джессика Бил в сериале "Кэнди"

 
Jessica Biel a Candy sorozatban visel ehhez hasonló hajat, Justinnak is ilyen volt, s a férfi anyja is rövid hullámos hajat visel, s az a vicces, hogy itt mindkettőre hasonlít.

Míg Jessica szívesen beszélt az újságíróknak a férjéről, elkerülte azt a témát, ami a pár sok rajongóját a leginkább érdekli - a pletykákat, miszerint Justin megcsalta a feleségét Alisha Wainwright színésznővel. Miután az interneten bizonyíték került elő Wainwright és Timberlake szoros kapcsolatáról, utóbbi nyilvánosan bocsánatot kért Billtől a "helytelen viselkedésért", miközben tagadta a viszonyt.


Джастин Тимберлейк и Джессика Бил
Джессика Бил с детьми
Jessica Biel és gyermekei

A Us Weekly azt írta, hogy a pár még egy képzett házassági tanácsadó segítségét is igénybe vette, hogy újraépítsék a bizalmat a kapcsolatukban. Bennfentesek szerint Justin mindent megtett, hogy visszahódítsa Jessicát.

forrás: https://www.spletnik.ru/buzz/love/106044-dzhessika-bil-rasskazala-kak-ey-udaetsya-sokhranyat-brak.html

 

0 Comments:

Megjegyzés küldése