Kelly Osbourne és Sid Wilson szülők lesznek!


Келли Осборн и Сид Уилсон станут родителями


Kelly Osbourne ás a Slikpnot billentyűse Sid Wilson gyermeket várnak. A boldog hírt a 37 éves Ozzy s Sharon Osbourne lánya az Instagramon posztolta.


-Az utolsó hónapokban én nagyon csöndes voltam, s úgy döntöttem elmondom miért. Az örömöm okán a fellegekben érzem magam, hisz anya leszek! Azt mondani , hogy boldog vagyok-ez az amikor nem mondanék semmit. Egyszerűen ez csodás- írta a posztban.

Келли Осборн

Келли Осборн

Az énekesnő most lesz először anya. A pletykák Kelly Osbourne és a 45 éves zenész Sid Wilson kapcsolatáról, csak ez év januárjában kelltek szárnyra, de ők azelőtt is ismerték egymást 1999-ben is.


Kelly és Sid akkor ismerkedtek meg először, amikor a férfi együttese fellépett az Ozzfest rendezvényen 1999-ben. Azóta baráti viszonyt ápoltak. De most nagyon boldogok együtt.- bennfentes a People magazinnak.


A kapcsolatot a sztár hivatalosan csak ez év februárjában ismerte el, amikor valentin napján posztolt egy képet Sid-el s szerelmet vallott a férfinak.


-23 év barátság után, nem tudom elhinni, hogy hova kerültünk. Te vagy a legjobb barátom, lelkitársak vagyunk, s annyira erősen szeretlek téged, Sid Wilson.-írta akkor Kelly.

Посмотреть полностью: https://www.spletnik.ru/buzz/baby/106074-kelli-osborn-i-sid-uilson-stanut-roditelyami.html

0 Comments:

Megjegyzés küldése