Henry Cavill ritka pillanatot oszt meg barátnőjével, Natalie Viscusóval, erdei séta közben! Hot!

 Henry Cavill ritka pillanatot osztott meg bájos kedvesével, Natalie Viscusóval, amint egy természetjárást élveznek, kicsit több mint egy évvel azután, hogy hivatalos lett  a kapcsolatuk az Instagramon


Hanging with his lady: Henry Cavill shared a rare image alongside his longtime girlfriend Natalie Viscuso on Sunday
Mark Mcgreal a Dailymail.Com számára



Henry Cavill egy ritka képet osztott meg vasárnap hivatalos barátnője, Natalie Viscuso oldalán.

A 39 éves színész 33 éves szerelme mellett pózolt, miközben erdőben sétáltak.

A méltán híres Superman sztárja fehér pólót viselt, és az arca már borostás is lett.
Viscuso egy hozzá illő fehér felsőt viselt, világosszőke hajzuhataga pedig   selymesen omlott a hátára. Egy rózsaszín keretes napszemüveget fedte el tekintetét, és egy szemérmes félmosoly terült szét orcáin.
 

A posztot a következő képaláírással látta el: "A Durrell-kihívásunk hivatalosan is teljes! Úgy döntöttünk, hogy ma gyalogolunk, főleg azért, mert két hétig tartó harci jeleneteken keresztül a pokol kilenc árnyalatát verték ki belőlem, és ma a testem nem állt készen egy 13 km-es futásra!
 



Bejelentő poszt: A pár bejelentette, hogy 2021 májusában az Instagramon keresztül randiznak.
 

Annyi új projekt: Bár a szabadnapját a kedvesével töltötte, az utóbbi időben egyértelműen elfoglalt volt, hiszen rengeteg új filmje van készülőben (képünkön 2021).



'Azt is gyanítom, hogy Natalie nemrég eltörhette a lábát, így a sérülését kényelmes kifogásként használom fel magamnak! Remélem, mindannyian élveztétek az eddigi Durrell Challenge-élményeiteket!'

A Durrell Challenge egy 13 kilométeres, körülbelül nyolc mérföldes verseny, amelyet helyben, az angliai Jerseyben, de gyakorlatilag az egész világon is megrendeztek.

A pár még 2021 májusában jelentette be az Instagramon keresztül, hogy randiznak.

Egy olyan fotót posztolt akkor Henry, amelyen a pár egymás ellen sakkozott, és mélyen egymás szemébe néztek.
Keményen dolgozik a The Witcher sztárja: Nemrég fejezte be az Enola Holmes 2 és az Argylle című film forgatását, amelyek mindkettő utómunkálatok alatt áll (a képen az Enola Holmes forgatásán ).


Skótot játszik: Cavill a pletykák szerint a közelgő Highlander-filmben is szerepelni fog, amelyben "egy halhatatlan skót kardforgató száll szembe más halhatatlan harcosokkal" (a képen 2021).

Announcement post: The pair announced they were dating via Instagram back in May 2021

A képaláírást a következőképp kommentálta: "Ez én vagyok, aki csendesen magabiztosnak tűnik, nem sokkal azelőtt, hogy gyönyörű és ragyogó szerelmem, Natalie, elpusztítana a sakkban.
So many new projects: While he had the day off to spend with his lovely lady, he's clearly kept busy recently with a lot of new movies on the way (pictured 2021)
Bár a szabadnapot a kedvesével töltötte, láthatóan nem volt ideje elfoglalni magát az utóbbi időben, legutóbbi posztjában jelezte, hogy az elmúlt napokban jó néhány harci jelenetet forgatott.

www.dailymail.com
    Highlander - IMDb


0 Comments:

Megjegyzés küldése