US Weekly: Charlize Theron találkozgat Gabriel Aubry-val (Halle Berry volt pasijával)


Us Weekly: Шарлиз Терон встречается с Габриэлем Обри, бывшим бойфрендом Холли Берри


Az US Weekly bejelentette, hogy Charlize Theron-t és Gabriel Aubry-t romantikus viszony fűzi egymáshoz.  A férfi modellként keresi a kenyerét, s Halle Berry volt kedveseként híresült el, akitől még közös lányuk is született. A bennfentes szerint a pár randizik.



- Ők nagyon élvezik egymás társaságát.

-vallotta bennfentes, de azt is megerősítette, hogy ez nem komoly még, s nem párkapcsolat.


Ez már nem az első és nem az utolsó, hogy a két sztárt egy párként emlegetik, hisz 2017-ben is készült róluk közös fotó. Akkor Theron mindent tagadott.


- én csak három percig láttam őt. Csak köszöntem, hogy: Szia!- mivel gyermekeink egy iskolába járnak.- vallotta egy interjú során a sztárhölgy Endi Kozni-nak 2017-ben.

Шарлиз Терон
Шарлиз Терон


Charlize már 2015-óta nem volt komoly párkapcsolatban, azután, hogy szakított Sean Penn-el fél év együttélés után. A színésznő  azt is vallja, hogy nyitott az ismerkedésre, de attól függetlenül a szingli léttel is elégedett.


- azt tudom őszintén mondani az életemről:- nem érzem magam magányosnak. A gyermekeim megjelenése után- már nem érdekelt annyira a romantika.Szülőnek lenni komoly munka, s amikor  nehéz dolgos nap végére lefekszem aludni azt mondom előtte magamnak:- Istenem, nem szeretném, ha ez a nap másképp alakulna,


- vallotta be Theron.

Габриэль Обри
Габриэль Обри

A színésznő 1998 és 2001 között volt kapcsolatban a Third Eye Blind frontemberével, Stefan Jenkinsszel. Később viszonya volt Stuart Townsenddel, akivel 2001-től 2009-ig járt. Theron két lányt nevel: a 10 éves Jacksont (Jackson biológiai neme férfi, de néha fiúnak néha lánynak hiszi magát) és a 8 éves Augustát, akiket 2012-ben, illetve 2015-ben fogadott örökbe.


Aubry-nak van egy 14 éves lánya, Nala Halle Berrytől, akivel 2010-ben szakított ötéves kapcsolat után. A pár szakítása botrányos volt. Az egykori szerelmespár hosszasan vitatkozott a felügyeleti jogról, Berry pedig rasszizmussal vádolta Gabrielt. 2014-ben a bíróság arra kötelezte Berryt, hogy fizessen tartásdíjat Aubry-nak, amit a színésznő még mindig fizet. Tavaly Berry megfelezte az összeget, és a kifizetéseket "zsarolásnak" nevezte.



Посмотреть полностью: https://www.spletnik.ru/buzz/love/106130-teron-vstrechaetsya-s-byvshim-boyfrendom-kholli-berri.html

0 Comments:

Megjegyzés küldése