Harry Styles támogatja Olivia Wilde-ot azután, hogy a gyermekekkel kapcsolatos iratokat megkapta a CinemaCon-on

Harry Styles and Olivia Wilde Spotted Out in London | POPSUGAR Celebrity

Harry Styles minden tőle telhetőt megtesz, hogy támogassa a barátnőjét Olivia Wilde-ot azután, hogy átadták neki a jogi papírokat a volt férjétől Jason Suedikis-től.


A Booksmart elnevezésű film rendezőnője, megkapta a bírósági papírokat, a gyermekek fölötti gyámságról, a férjétől Jason Suedikistől. Mindez történt a közönség szeme láttára a CinemaCon-on április 26-án, s akkor a hölgy szívszerelme Harry Styles énekes kifejezte támogatását.


 Harry Styles Calendar 2022 | Etsy | Harry styles, Harry, Style

-Harry minden tőle telhetőt megtesz, hogy érzelmileg támogassa Oliviát ekkor.- vallotta egy forrás.

IG: oliviawilde


- neki nincsenek saját gyermekei, de látja, hogy a hölgy mennyire szereti a saját utódjait, s ő mindent megtesz, hogy  kimutassa az ő szerettét a családnak.  Harry megmutatta számára, hogy mi az igazi szerelem.

Olivia Wilde and Jason Sudeikis: CinemaCon looking at security after Wilde  served legal docs on stage | CNNOlivia Wilde WAS served custody papers while on stage at Cinemacon as she  looks flustered - CELEBRITY GIG MAGAZINE

Amíg Olivia szerepelt a CinemaCon című rendezvényen, addig egy nő jött oda hozzá s átadott neki egy borítékot ezzel a felirattal: ( magánjellegű hivatalos levél). A dokumentumok a két gyermekről szóltak, melyet Jasonnal neveltek a 8 éves Otis és az  5 éves Daisy, vallotta egy bennfentes. A közönség és Olivia is meglepődött, a sztár is próbált mielőbb távozni.

Olivia Wilde Gets Jason Sudeikis' Custody Papers Onstage at CinemaCon - HCA  Barbieri News

Amióta Harry és Olivia nagyon közel kerültek egymáshoz, a közös forgatásokon a (Don't Worry Darling) film során) addig el tudták vonni egymás figyelmét magánéleti problémáikról, s még közelebbi kapcsolatba kerültek ezáltal.


 

-őszintén Olivia úgy gondolta, hogy Harry nem tud ezzel megbirkózni de ő magára vette a felelősséget, s a kötelességet. Harry nem akar menekülni a problémák elől, s ezt folyton bizonyította is szeretett nője előtt.


Jason Suedikis nem ilyen körülmények között akarta átadni a bírósági papírokat

A dokumentumok azt tartalmazták, hogy milyen jogok illetik meg a gyerekek szüleit, s Jason maga sem tudta, hogy az átadásra mikor is kerül sor.

    "Sudeikis úr nem tudta előre a boríték kézbesítésének időpontját és helyét, mivel ez kizárólag a folyamatot lebonyolító cégen múlott volna, és soha nem tűrné, hogy ilyen nem megfelelő módon kézbesítsék" - tette hozzá a bennfentes.

Harry Styles and Olivia Wilde Spotted Out in London | POPSUGAR Celebrity 

Olivia és Jason 2020-ban szakítottak, és nyolcéves eljegyzésük ellenére sem házasodtak össze hivatalosan (a férfi 2012-ben kérte meg a kezét). Azóta Olivia Harryvel jár, akivel a Don't Worry, Darling című sorozat forgatása alatt ismerkedett meg.

forrás:https://www.starslife.ru/2022/04/29/garri-stajls-podderzhivaet-oliviyu-uajld-posle-togo-kak-ej-vruchili-dokumenty-ob-opeke-na-cinemacon/

0 Comments:

Megjegyzés küldése