TMZ: Rihanna és A$AP Rocky gyermeke világra jött!

 


TMZ: Рианна и A$AP Rocky стали родителями

Rihanna barbadosi énekesnő és  A$AP Rocky először lettek szülők. A pár utódja egy fiú lett. Erről a TMZ számolt be. A bennfentes szerint máj 13-án jött a világra a csecsemő, de még nevet nem adott neki a pár. Maga Rihanna még nem jelentette be hivatalosan a tényt.


 

A pár viszonyáról először 2020-ban jelentek meg pletykák, s 2021-ben lett hivatalosan a párkapcsolatuk.Ez év januárjában jelentették be a terhességet. Rihanna szavaival élve a terhesség nem volt eltervezve. A pár még nem házas.


Rihanna terhessége során elég merész öltözékekben volt felöltözve. Az énekesnő azt vallotta, hogy meg akarja változtatni azt a képet, hogy hogyan kell kinéznie egy kismamának.

 

- amikor megtudtam, hogy terhes vagyok, azt gondoltam:- nem megyek terhes ruhákat árusító boltba. Elnézést, de kiöltözni- az túl vidám dolog. Akkor se fogok lemondani róla, ha a testem gyakran változik.

A pár a terhessége alatt többször is botrányok középpontjába került. Az interneten például olyan pletykák is felröppentek, hogy  szakítottak, miután a rapper megcsalta Rihannát tervező barátnőjével, Amina Muaddyval, de maga Muaddy tagadta ezt.

A$AP Rockyt később letartóztatták egy őszi hollywoodi lövöldözéssel kapcsolatban. A letartóztatás után azonban a zenészt óvadék ellenében szabadlábra helyezték a további eljárásra, melyet Rihanna fizethetett ki.


forrás: https://www.spletnik.ru/buzz/baby/106140-tmz-rianna-i-a-ap-rocky-stali-roditelyami.html

0 Comments:

Megjegyzés küldése