Enrique Iglesias posztolt egy ritka fotót Ana Kournikova-val s három gyermekükkel!

 

Anna Kournikova shares a rare family photo to commemorate her partner  Enrique Iglesias' 47th birthday - betpicksapuestas


A kedves édesapa Enrique Iglesias posztolt egy fotót a lányáról Marry-ről, az ikreikről is a születésnapja alkalmából, ahol a gyermekei anyja is megjelent Anna Kournikova.

 

 Nemcsak a 47. születésnapját ünnepelte a sztár, hanem az anyák napját is.


A 40 éves Anna Kournikova megünnepelte a spanyol kedvese születésnapját, egy fotóval ahol a fűben ülnek a három lurkójukkal, a 2 éves Mary-vel, a 4 éves Lucy -val, s Nicolas-sal. A képen az apa megpuszilta a lányát Lucy-t mialatt Mary a férfi vállain ült, Nicolas meg mellettük, Lucy meg az anyja ölében. Anna aláírta a fotót:

- Boldog születésnapot a legcsodásabb apának! Mi szeretünk téged nagyon.


Nem gyakran láthatunk bele az Iglesias Kournikova család életébe.  Anna már 2021 óta nem posztolt semmi újat, azóta, hogy az ikrek születési képei felkerültek. Akkor a régi teniszcsillag mindkét ikergyermekének külön posztot írt:«4! ❤️»

Lucy úgy nézett ki , mint anyja hasonmása, s Nicolas teljesen apjára hajazott.

 

A harmadik gyermek születése s , hogyan reagáltak rá az idősebb gyermekek?

Enrique és Anna 2020 január 30-án  gyarapította családját egy utóddal Mary-néven- A People magazinnak azt nyilatkozta a Bailamos előadója , hogy az ikrek szeretik, hogy ők az idősebb testvérek az ő kis húguknak.

 

IG: annakournik

- két év korkülönbség ezért egy kicsit megijedtem- valotta be Enrique. Én úgy gondoltam: - vajon , hogyan fognak reagálni? Nekem még két kutyám is van, s a házam egy káosz. Amikor először jöttem haza Mary-vel azt gondoltam:- vajon, hogyan fog reagálni mindenki?

 


Enrique  2001-ben ismerte meg Anna Kournikovát az Escape elnevezésű klipjének forgatásán ahol a hölgy a szerelmét játszotta. 2013-ban szakítottak, majd ismét összejöttek s már 20 éve élnek együtt. Azóta sem házasodtak össze, hanem arra összpontosítottak, hogy kiváló szüleik legyenek három csodás gyermeküknek.

 

forrás:https://www.starslife.ru/2022/05/10/enrike-iglesias-opublikoval-redkoe-foto-s-annoj-kurnikovoj-i-vsemi-tremya-detmi/

0 Comments:

Megjegyzés küldése