Tanga akár egy cérnaszál: Kim Kardashian bikiniben a nyaraláson


Kim Kardashian keveset bízott a képzeletre szexis fotóival, melyet egy trópusi nyaraláson készített.


Kim tudja a legjobban, hogy miképp kell hordani egy bikinit. A 41 éves nő csak úgy ragyogott tangájában, melyről a képeket máj. 20-án posztolta. A fotókon mosoly terült szét arcán, s a parton futkározott.

 


A Keeping up Kardashian realityhősnője, a Hulun osztotta meg, hogy szeret bikinis fotókat posztolni, mivel 2020-ban lett 40 éves.


Hogyan reagálnak gyermekei a provokatív kontentekre?


-bikiniben tanulok, ha akarok- a Keeping Up With The Kardashians elnevezésű reality műsorában. Júniusban a múlt évben kritikát kapott fotóira, melyben tornázott, egy pikáns bikiniben. Akkoriban több órát is töltött a sztár, hogy felkészüljön a jogi vizsgáira, melyet végül sikerült elvégeznie 2021-ben,

IG: kimkardashian

Kim bevallotta, hogy gyakran felszabadító érzés számára, a fotóit bikiniben feltölteni, ebben van valami, ami megihleti őt. Több gyermek édesanyja a 8 Nort, Saint, és 4 éves Chicago és a 2 éves Psalm a volt férjétől születettek meg a 44 éves  Kanye West-től de a KKW parfüm márkájának tulajdonosnője próbálja nem sokkolni gyerekeit.


 

-nem szeretném, ha szégyellnének a gyermekeim, mert iskolában tanulnak, azért lesznek határok.- vallotta egy interjú során Kim (Andy Kozninak)


Azelőtt ebben az évben Kim a fürdőruha kollekcióját, s alakformáló fehérneműjét a SKIMS-et, mely 2019-ben került ki a piacra. A body positiv jegyében a márka falatnyi bikiniket ajánlott, sőt bicikli sport ruhákat rövid és hosszú újjal, vagy toppal azoknak akik önbizalomra vágynak.


 

- az ötlet abból eredt, hogy saját stílust teremtsünk több különálló ruhadarabból- nekünk van egy egész gardróbnyi fürdőruhánk,s falatnyi bikinink,s egybe fürdőruháink is szexi kivágásokkal- vallotta a márkáról.


-

 

forrás:https://www.starslife.ru/2022/05/21/stringi-slovno-nitochki-kim-kardashyan-v-bikini-na-foto-iz-otpuska/

0 Comments:

Megjegyzés küldése