Kourtney Kardashian és Travis Barker összeházasodtak

 


Появились первые фото со свадьбы Кортни Кардашьян и Трэвиса Баркера в Италии


Kourtney Kardashian Instagramján posztolta fotóit esküvőjéről, melyet Portofinoban tartottak férjével a Blink-182 együttes tagjával Travis Barker-ral.


A ceremónián a menyasszony fehér csipkékkel díszített miniruhában jelent meg Dolce&Gabbana-tól. (A márka szerződést kötött a Kardashian családdal, hogy minden tagjuk az olasz divatház ruhakölteményeiben díszelegjenek. Kourtney külsejét még ragyogóbbá  tette a fátyol, s a csipkék, melyen Szűz Mária volt ábrázolva, mely hasonlít Travis Barker tetoválására.

Кортни Кардашьян и Трэвис Баркер


Travis Barker a tradíció szerint nem vett föl feltűnő ruhát, csak egy fekete szmokingot öltött.


A jeles eseményen az egész Kardashian család megjelent: Kris Jenner, Chloe és Kim, Kendall és Kylie Jenner s a pár gyermekei. A vendégek között volt Megan Fox s kedvese is Colson Baker.

Every Celebrity Guest at Kourtney Kardashian & Travis Barker's Italian  Wedding | Entertainment TonightKardashian Outfits at Kourtney and Travis Barker Wedding | POPSUGAR Fashion

A ceremónia előtt a család tagjai ünnepi ebédet tartottak, s egy jahton is voltak Dolce & Gabbana-tól.

Kourtney Kardashian and Travis Barker's Italian wedding: Alabama Barker  shares photos

Azelőtt Kourtney s Travis Barker regisztrálták a kapcsolatukat, csak nem egyházi esküvőn, hanem szűk családi körben Santa-Barbarán. Las Vegasban is volt egy próba esküvőjük, a Grammy díjátadó után, ahol Elvis hasonmása adta össze őket egy kis kápolnában.

forrás:Instagram

forrás2: https://www.spletnik.ru/buzz/love/106167-kortni-kardashyan-opublikovala-pervye-fotografii-so-svadebnogo-torzhestva.html

0 Comments:

Megjegyzés küldése