Ismert lett Nick Jonas és Priyanka Chopra lányának születési dátuma és neve! Új exkluzív!

 


Nick Jonas-nak és Priyanka Choprának leánya született néhány hónappal ezelőtt, s most fény derült a gyermek születési dátumára és nevére.


A sztárpár gyermekét januárban egy béranya  hozta a világra  s bennfentesek szerint a leánygyermek a Malti Mari nevet kapta. A TMZ volt az első aki megerősítette a hírt, sőt az utód anyakönyvi kivonatát is megszerezték, ahol az újszülött születési dátuma is ismerté vált.

Priyanka Chopra, Nick Jonas share first glimpse of their baby
IG: priyankachopra


A gyermek teljes neve Malta Mary Chopra Jones s  január 15-én született este 8-kor egy sandiegói kórházban, Kalifornia államban. Nem érthető, hogy a pár miért választotta a Malti nevet (ami kicsi illatos virágot jelent, vagy napsugarat) a szanszkrit régi nyelven.


 

Priyanka Instagram posztja a gyerek születése után:

 

- mi boldogan megerősítjük, hogy a gyermekünk egy béranya által jött a világra. Kérjük, mivel ez egy fontos családi esemény, mi csak a családra koncentrálnánk. Nagyon köszönöm.

 


A húsvéti ünnepek szülőként

A pár egy új szereppel ismerkedhetett meg, a szülőséggel, melyet visszafogottan tettek meg. Április 17-én egy csodás képet posztoltak. Priyanka és Nick nyuszifülekkel pózoltak a képeken, s még más fotókat is mutattak, süteményekkel a húsvét alkalmából.


Bár ennek ellenére, a kislánnyal közös képek nem kerültek a közönség szeme elé. A média figyelemtől messze tartották apróságukat.


A húsvéti ünnepek után a pár a parton sétált, s Priyanka erről osztott meg páros képeket.


- miből készülnek az álmok.- írta alá instagram posztját akkor. Nick erre kommentált egy szívecskével.

 

Alig néhány héttel húsvét előtt a fiatal szülők is részt vettek a Holi ünnepségeken. "Egy olyan időszakban, amikor a világ olyan ijesztőnek tűnik, képes vagyok örömöt találni, ez egy áldás. Boldog ünnepet mindenkinek" - írta Priyanka az ősi hindu fesztivál színes ünnepléséről szóló Instagram-posztja alá.

    "Köszönjük a barátainknak és a családunknak, hogy úgy holiznak, ahogy Desi teszi! Áldottnak érzem magam." 

 

forrás:https://www.starslife.ru/2022/05/09/stalo-izvestno-imya-i-data-rozhdeniya-docheri-nika-dzhonasa-i-priyanki-chopry/

0 Comments:

Megjegyzés küldése