Ryan Reynolds egy érzelmes posztot írt Blake Lively 36. születésnapjára!

 


Ryan Reynolds augusztus 25-én felköszöntötte a 36 éves elbűvölő feleségét s négy gyermeke anyját születésnapjára. Az üdvözlő poszt Instagramon szép közös képeket is tartalmazott. 


Ryan Reynolds még mindig csodálta csinos feleségét. Az új posztban a  36 éves feleség s a 44 éves színész, akit a Just Friends-ből ismerhetünk, megosztott csodás archív felvételeket, romantikus feliratokkal.  Az első képen Blake áttetsző csipkés toppot viselt, amikor együtt ebédeltek a parton. A másikon érzelmes ölelkezős selfiet lőttek. A másik fotón fehér ruhában  a parton sétáltak a szivárvány közepette. Romantikus tengerparti séta volt.


 

- az egyetlen ami kortalanul az enyém a világban- ez a szerelem, a hála s gyengédség amit érzek ez iránt az ember iránt.- írta alá a Deadpool sztárja.


 

- figyelni az életét- ez az amit nem kötelességből teszek meg, én törekszem nem kötelességnek felfogni, nem is lehet. Boldog születésnapot Blaikelily.

-

A hírességek barátai az elsők között voltak, akik  kommentálták a jeles napot:
    -"Boldog születésnapot, @blakelily" - írta Octavia Spencer, míg Chelsea Handler így viccelődött: "Nagyon aranyosak vagytok". Michael B. Jordan és David Beckham is boldog születésnapot kívánt a gyönyörű, Gossip Girl-sztárnak".


A titka az erős kapcsolatnak amely -e két sztárt jellemzi

Blaike és Ryan 2012-ben házasodtak össze, azóta négy gyermekük született- lányuk Jaimes, 8 éves, Ines, 6 éves, s Betty 3 éves. 2023 februárjában született meg az új gyermek. 2021-ben Ryan megosztotta ,hogy hogyan tudták fenntartani több éves kapcsolatukat.


 

- mi nem viszonyulunk túl komolyan egymáshoz, de attól függetlenül barátok vagyunk.- akkor vallott az Entertainment Tonight-nak.

-


 

-szerelembe esni- ez csodás dolog, de tetszeni egymásnak? Ezt a kérdést kell feltenni magunknak, hogy tudjuk -e hogy ilyen kapcsolatra vágyunk. Mi mindig tetszettünk egymásnak. Mi együtt fejlődünk. Mi tanulunk egymástól- Nekem szerencsém van, hogy van egy társam.

Boldog születésnapot!



0 Comments:

Megjegyzés küldése