Együtt egy foci bajnokságon szakítás után

 Бенджамин Мильпье и Натали Портман


Natalie Portman és Benjamin Millepid a focivilágbajnokságot meglátogatták együtt, miután felröppent a hír, hogy szakítottak. A színésznő és a férje sokat szenvedtek mostanában, most Ausztráliában a 12 éves fiúkkal ott voltak, aki Alf névre hallgat. Daily Mail.




Natalie és Millepid együtt figyelték, ahogy a spanyol csapat megverte Angliát. Közöttük ült a fiúk Alef, akit az anyja ölelgetett. A szünetben Benjamin elment a kisfiúkkal, végül a színésznő egyedül nézte meg a végén a meccset.


Az új együtt megjelenést telegramon is megbeszélték, mondván Natalie Portman új esélyt adott hűtlen férjének.


Augusztus 4-én ünnepelte Natalie Portman és Benjamin Millepid 11. házassági évfordulójukat. Azután három nap múlva szakítottak, de még nem váltak el. Natalie csak is az anyaságra fókuszál, s munkájára, no meg magára, attól függetlenül saját elmondása szerint Millepidet remek apának tartja.  Együtt nevelik a 12 éves Alef-et ésa 6 éves lányukat Amaliát.


Júniusban lett ismert a tény a 44 éves Benjamin Millepid hűtlen volt Portmanhoz. A férj egy 25 éves francia aktivistával csalta meg akinek a neve Camille Étienn

Who is Camille Étienne? Meet Benjamin Millepied's alleged mistressNatalie Portman | Red Fashion Photoshoot | PORTER Cover 

(Azért a két hölgy között ég és föld a különbség!Nem is érthető az egész.)

Azután a lesifotósok lencsevégre kapták a házaspárt, amint veszekedtek, a színésznő sírt a parkban, a gyerekek között. A házastársak sokat dolgoznak azon, hogy helyre álljon a bizalom köztük, s megpróbálják megmenteni házasságukat. Natalie állítólag úgy véli férje kalandja egy rövid buta kapcsolat volt, ami semmit sem jelent. A férfi bánja tettét.




0 Comments:

Megjegyzés küldése