A 90 -es évek sztármodelljei visszatértek!


 Кристи Тарлингтон, Наоми Кэмпбелл, Линда Евангелиста и Синди Кроуфорд

Christy Turlington, Naomi Campbell, Linda Evangelista és Cindy Crawford/Vogue


Az új Vouge divatmagazin új számában a 90-es évek nagy szupermodelljei az 58 éves Linda Evangelista, az 57 éves Cindy Crawford, az 54 éves Christy Turlington és az 53 éves Naomi Cambell szerepeltek.  A The Supermodells című négyrészes film premierje okán , mely szeptember 20-án jelenik meg az Apple TV+-on, melynek producerei maguk a szupermodellek lettek.

Линда Евангелиста, Синди Кроуфорд, Кристи Тарлингтон и Наоми Кэмпбелл
Кристи Тарлингтон, Наоми Кэмпбелл, Линда Евангелиста и Синди Кроуфорд
Синди Кроуфорд и Линда Евангелиста


A fotókon Linda Evangelista plasztikai sebészeti hibái nem látszanak. A sztár külseje megváltozott, egy kozmetikai procedúra okán a zsírsejtek száma nem csökkent, hanem inkább nőtt. Az orvosok nála paradox zsíros hiperpláziáiát diagnosztizáltak nála, mely ritka a plasztikai műtétek után. 2021-ben szeptemberben Linda bevallotta New-yorkban beperelte a Zeltiq
Aesthetics, nevű céget, melytől ilyen kezelést kapott.

Линда Евангелиста и Наоми Кэмпбелл
Кристи Тарлингтон и Синди Кроуфорд
Наоми Кэмпбелл и Синди Кроуфорд

A dokumentumfilmben az összes felsorolt modellről  szó lesz, hogy miképp varázsolják el máig a világot. Roger Ross Williams és Larissa Bills rendezők, valamint Brian Grazer és Ron Howard forgatókönyvírók a 80-as évek végétől a 90-es évek közepéig tartó divatvilág történetét mesélték el a filmben. Akkor a magas divat hobbiból , mely a divatimádóké volt, mainstream szórakozás része lett, olyan fontos lett, mint a mozi, tv, s zene-vallotta a kiadvány. Grazer szavaival élve ez egy legendás pillanat volt, mely fontos lett nagyon.

Ennek a legendás pillanatnak a középpontjában állt Christy, Naomi, és Linda és Cindy. Akik akkor még tizenévesek voltak, átlagonfelüli fotogén arcukkal, velük született magabiztossággal, csábító s intuitív stílussal, a lelkes kíváncsiság és a tökéletes munkamorállukkal felforgatták az egész iparágat."


A sajtó a filmben a szupermodellekről a 90-es években összehasonlítja őket a rock sztárokkal. Lina egy interjú során bevallotta, nagyon meglepte, ahogyan viszonyultak hozzá. 

-ez őrület volt. Mi nem vagyunk a The Beatles!  Ez akkor volt, mikor George Michael Freedom klipjében szerepeltek.

 

 

0 Comments:

Megjegyzés küldése