Angelina Jolie munkamegbeszélésen Vivien nevű lányával

 Анджелина Джоли с дочерью Вивьен



Angelina Jolie és 15 éves lánya Vivient lencsevégre kapták a lesifotósok, amint munkamegbeszélésre igyekeztek New-yorki színházban.


A színésznőn általában fehér ruhák szoktak lenni, fekete árnyalatokkal, most szürkés , bézs  kosztümöt öltött föl, széles nadrággal, s magas derékkal, alatta világos topot viselt.  Bézs lakk ballerinacipőt viselt lábain, táskája a Chanel-től volt, a hozzá illő napszemüveggel, melyet kiegészítőként viselt ebben a forró nyári melegben.


Vivien a (kislánya) lila pólót viselt, bézs színű széles trapézszárú farmerral, s hozzá sportcipőt.  Világos hajzuhatagát copfba kötve hordta, míg anyja szőke hajzatát leengedte.

 

Анджелина Джоли с дочерью Вивьен


Angelina Jolie most lett a producere a brodway  előadásnak amelyet az 1967 kiadott könyv a Kívülállók  címet viseli 

egy felnőttkorú regény S.E. A Hintontól. A 80-as évek során Francies Ford Koppola forgatta le a filmet amiben Patrick fransis Tom Cruise és Matt Dillon játszott akkor (igazi hollywoodi sztárparádé volt). Azelőtt szó volt róla, hogy Vivien az anyja asszisztenseként dolgozik, s nem szeret középpontban lenni ,csak kreatív feladatokban segíteni a színészek munkáját. Ezeken a képeken is látszik, hogy anyja támogató szárnyai alatt jobban érzi magát. Egy idő után megszokja majd a figyelmet, akár nagyobbik testvére Shiloh is.



0 Comments:

Megjegyzés küldése