Rihanna szoptatós melltartó reklámban szerepelt


A terhes Rihanna kisfiával RZA-val reklám kampányban szerepelt, a saját  Savage x Fenty márkájának. Ő lett annak a melltartónak az arca, mely anyatejjel tápláló anyáknak készült.

- ez a melltartó a terhes anyának, RZA támogatásával- írták alá a kampányt. A képeken Rihanna éppen szoptatja a kisfiát.

Рианна и RZA для Savage x Fenty
RZA Savage x Fenty/Instagram*
Рианна и RZA для Savage x Fenty
RZA Savage x Fenty/Instagram*


A termék három új melltartót tartalmaz és pólókat olyan  felirattal , hogy Make More Babies (csinálj gyerekeket). A méretek XXS től 4 X -ig s darabjuk 35-60 dollárig terjed.


- az új termék magabiztosságot, s kényelmet akar hozni az anyák ezen életszakaszában. Arra akarom emlékeztetni az embereket, hogy lehet szexinek maradni s jól érezni magunkat, még ha szülők is vagyunk.- vallotta a Vouge magazinnak Riri.

Рианна и RZA для Savage x Fenty
Rihanna RZA для Savage x Fenty/Instagram*
Rihanna és gyermekei apja, A$AP Rocky második gyermeküket várják. Az énekesnő terhessége februárban, a Super Bowl fellépésén vált ismertté. A pár elsőszülöttje, RZA tavaly májusban született.

Az Umbrella című sláger énekesnője igazi divatikonná vált a várandós nők körében, és minden egyes meztelen pocakos produkcióját széles körben tárgyalja a sajtó. A Vogue-nak adott interjújában Rihanna azt mondta, hogy meg akarja változtatni a sztereotípiákat arról, hogy mit lehet és mit kell viselnie egy terhes nőnek. Az énekesnő példáját más terhes hírességek is követték, például Adriana Lima és Kourtney Kardashian.

*Instagram vouge


link:https://youtube.com/shorts/Hih_OCZIHE4?feature=share

0 Comments:

Megjegyzés küldése