Nincs semmi konfliktus Selena Gomez és Francia Raisa között: -együtt buliztak

Selena Gomez and Francia Raísa Twin on Night Out After "Beef" Rumors - E!  Online - CA

Még egyszer hivatalossá tette a két sztár, hogy nincs köztük harag, amikor közös fotókat posztoltak, amikor együtt buliztak péntek éjjel. 


A lányok még egyszer megerősítették szoros barátságukat

A 31 éves énekesnő és a 35 éves  Az amerikai tini titkos élete elnevezésű sorozat sztárja bemutatták megegyező stílusukat, a fotókon, melyen Gomez pénteken insta story-ban posztolt. Ez bizonyítja, hogy együtt töltötték az estét, s a pletykák ellenére barátságuk máig is töretlen maradt.


A felvétel melyet megosztott az énekesnő, két lábfej látszódott, melyen leopárd mintás cipőt hordtak, Selly Franciát is megjelölte rajta.


 

-semmi konfliktus csak salsa!- írta Raisa, majd hozzátette, hogy ez így lett direkt megtervezve.

 

 


Gyilkos a házban elnevezésű sorozat sztárja publikált egy képet, ahol mosoly terült szét arcán egy pohár vörösbor mellett a Giorgio Baldi nevű étteremben Los Angelesben.


Raisa feltöltött egy fotót, melyet Teresa Marie Mingus-al osztott meg (Selena Gomez legjobb barátnőjével), ahol ő is ott ült egy asztalnál. Mingus is csatlakozott azon az estén hozzájuk.


Azután jött  létre a vacsora, hogy Gomez nemrég felköszöntötte Raisát a születésnapján, a rajongóknak üzenve ők barátok.

-a legboldogabb születésnapot ennek a különleges embernek. Nem érdekes hova visz minket az élet, szeretlek.- írta neki Gomez.


Selena több képet is megosztott Francia Raisaval, s az likeolta azokat. Sőt egymásra fel is iratkoztak ismét Instagramon.


Régen azért bomlott föl a barátságuk múlt év novemberében, mert azután, hogy Raisa 2017-ben átültette veséjét Gomez-be mérges lett az énekesnőre, mert ő csak Taylor Swift-et tartja egyetlen barátjának. (Erről a Rolling Stones- magazinban eset szó anno.)


Amikor az E! News posztolta ezt a szöveget, melyben Gomez Taylor Swift-ről áradozott s annak barátságáról, Raisa kommentálta:- ez érdekes.- majd törölte a kommentet.


Tiktok-on a cicaharc így folytatódott Selena Gomez válaszolt Raisának:- bocsi, nem jutott eszembe minden barátom neve akiket ismerek.-mondta Selly akkor.

Úgy tűnik azonban, hogy a barátság megújult. Egy vacsorarandi és Gomez Raisának szóló születésnapi üzenete mellett az énekesnő idén korábban meg is dicsérte barátnőjét.

Az Apple TV+ "Kedves..." című dokumentumfilm-sorozatának egyik márciusi epizódjában Gomez a "legjobb barátjának" nevezte Raisát, és hozzátette, hogy örökre "lekötelezettje" marad a veseátültetése után.

    "Három napon belül elment kivizsgálásra, és egyezés volt. És ez egyike volt azoknak a pillanatoknak, amikor úgy éreztem, hogy gondoskodnak rólam" - mondta Gomez az epizódban. "Tudom, hogy nagyon, nagyon, nagyon szerencsés vagyok."
Selena Gomez received kidney transplant from TV actor Francia Raisa | Selena  Gomez | The Guardian

0 Comments:

Megjegyzés küldése