Heidi Klum válaszolt a 17 év korkülönbségre férje és közötte

 




Heidi Klum sztármodell válaszolt Instagramján az utálói kommentjeire, akik kritizálták őt, mert 17 év korkülönbség van férje a zenész Tom Kaulitz között. Az 50 éves Heidi Klum és a 33 éves Tom Kaulitz most ünnepelték negyedik házassági évfordulójukat.

Who Is Heidi Klum's Husband? All About Tom Kaulitz

Instagramon Heidi Klum felajánlotta a feliratkozóinak feltenni egy kérdést. Egy rajongó ezt a kérdést tette föl a Victoria Secret modelljének:- nem gondolod úgy, hogy Tom anyja lehetnél, vagy a kor nem is számít neked?

- igazából ,akkor érzem ezt, amikor erre rámutatnak.- válaszolt Heidi.


A modell régebben kommentálta a kérdést. 2018-ban amikor eljegyezték egymást Tom Kaluitz-el bevallotta:- az én fiúm jóval fiatalabb , mint én, sok embernek ez furcsa lehet, s erről kérdezgetnek folyton. Heidi azt is bevallotta, hogy nem szokott gondolni a korkülönbségre. 

- nektek muszáj boldog életet élni, s nem idegeskedni azon, mit gondolnak más emberek, mert a sok idegeskedéstől ráncosok lesztek- mondta a szupermodell akkor.


Heidi Klum és Tom Kaluitz öt éve vannak együtt, 2018-ban pedig eljegyezték egymást. Ez nem az első párkapcsolata a modellnek. 1997-2002- között Heidi Rick Pippino stylist felesége volt. Lánya is született Leni néven a milliárdos Flavio Briatore-tól. 2005- és 2012 között Seal nevű énekessel volt párkapcsolata, akitől három gyermeke született: Günter, Yohan, s kislánya Lu.

A sztárokat gyakran kritizálják a korkülönbségük miatt. Olivia Wilde és a nála 10 évvel fiatalabb Harry Styles kapcsolata korábban közfelháborodást váltott ki. Sokan elítélik a 65 éves Madonnát is, aki gyakran találkozgat fiatalabb férfiakkal. Az énekesnő legutóbbi barátja, a 29 éves Josh Popper például 36 évvel fiatalabb nála.
forrás:
Az Instagram


0 Comments:

Megjegyzés küldése