Jennifer Garner kocogás közben John Miller nevű kedvesével


A színésznő trikót és leggingset hordott, miközben kedvesével sétált is.

Az 51 éves Jennifer Garner a hétvégén fitneszezett szerelmével John Millerrel. A színésznő éppen futkározott a 45 éves üzletemberrel, akivel már 2018-óta együtt vannak, s ebben a pillanatban  sportosan voltak felöltözve. A hölgy mint már kiderült fekete trikót hordott színben passzoló leggingssel, s sportcipővel, s a férfi is mellette fekete pólót viselt, sport nadrággal sportcipőkkel, s fején baseball sapkával.

Still side by side: Jennifer Garner made a rare sighting with her longtime boyfriend John Miller this weekend. The 51-year-old Alias actress was seen running next to the businessman as they appeared to be in step 

A plug: Her partner had on a black T-shirt that read Cali Group, which is the company he is the CEO of. He added gray sweatpants and multicolored sneakers. he also had on a cap with a flag on front. Oddly, both ran with their cell phones in their hands


A szerelmes gerlepár édesen beszélgetett egymással, majd sétáltak is.

A hirtelen 30 sztárja haját balerina kontyba fogta. Nem tudni meddig sportoltak de jól sikerült, s Jennifer nem mindenkivel hajlandó együtt futni.


Jennifer gyermekei a következők: a 14 éves Serafina Affleck, 11 éves Samuel Affleck, akiket Ben Afflecktől szült, (malibun ölelkeztek). Az idősebb 17 éves Violett Affleck nem sokszor sikerült lencsevégre kapni.


Júliusban Jennifert is látták, amint Violet-tel sétálgatott, miközben anya és lánya napi ügyeket intézett.A tini lány látszott, hogy csodálta anyját, s együtt mentek intézkedni. Jennifer akkor fehér toppot viselt hosszú újakkal, szürke leggingset, s sportcipőt, Violett pedig sötét kék fehér ruhát, rövid újakkal hozzá sportcipővel.

Violet Affleck Is Taller Than Jennifer Garner As They Run ...

Amikor Jennifer éppen nem Johnnal és gyermekeivel tölti az idejét, keményen dolgozik sikeres színészi karrierjén. A szépség legújabb tévésorozata, a "The Last Thing He Told Me" nemrég került adásba az Apple TV-n, jövőre pedig a "Deadpool" és a "Family Vacation" című filmes projektjei kerülnek bemutatásra.

0 Comments:

Megjegyzés küldése