Mint két tojás: Jessica Simpson egy rendezvényen a 11 éves lányával


Az énekesnő, s idősebbik lánya meglátogatta a PetSafe Unleashed elnevezésű rendezvényt melynek Los Angeles adott otthont Kaliforniában. Két fotót is megosztott a sztár.


A 43 éves Jessica Simpson és 11 éves leánya Maxwell együtt vettek részt ezen a rendezvényen, ahol a kutyájuk is részt megjelent. Az énekesnő stílusos pink miniruhát vett föl, arany szandállal mely magas sarkú volt. Maxwell farmer topot öltött föl, vékony pántokkal, s hossz szoknyát fekete bakanccsal.


Mindkét szőkeségnek hosszú leengedett frizurája volt, Jessica arcát napszemüveggel fedte el. Kiegészítőkként kis táskát is hordtak Jessica világos rózsaszínben, s Maxwell fehéret. Ők együtt pózoltak egy lépcső előtt, sőt még a kutyával is fotóztak pár képet.


 

- hozzátok el a Barbiet a munkába.-írta alá Jessica fotót.

 

- tegnap Maxwell és Penny s nekem volt a legjobb napunk a kutyák parkjában PetSafe Unleashed-ben! Köszönöm, hogy meghívtatok.- írta alá az eseményről készült videót.

-


Ahogy a fotókat publikálta kommentek érkeztek.


 

-az ön lánya csodás!

 

-Ti ketten nagyon szépek vagytok.

 

- milyen felnőtt Maxwell!- írták többen.

 

-



Ryan Reynolds egy érzelmes posztot írt Blake Lively 36. születésnapjára!

 


Ryan Reynolds augusztus 25-én felköszöntötte a 36 éves elbűvölő feleségét s négy gyermeke anyját születésnapjára. Az üdvözlő poszt Instagramon szép közös képeket is tartalmazott. 


Ryan Reynolds még mindig csodálta csinos feleségét. Az új posztban a  36 éves feleség s a 44 éves színész, akit a Just Friends-ből ismerhetünk, megosztott csodás archív felvételeket, romantikus feliratokkal.  Az első képen Blake áttetsző csipkés toppot viselt, amikor együtt ebédeltek a parton. A másikon érzelmes ölelkezős selfiet lőttek. A másik fotón fehér ruhában  a parton sétáltak a szivárvány közepette. Romantikus tengerparti séta volt.


 

- az egyetlen ami kortalanul az enyém a világban- ez a szerelem, a hála s gyengédség amit érzek ez iránt az ember iránt.- írta alá a Deadpool sztárja.


 

- figyelni az életét- ez az amit nem kötelességből teszek meg, én törekszem nem kötelességnek felfogni, nem is lehet. Boldog születésnapot Blaikelily.

-

A hírességek barátai az elsők között voltak, akik  kommentálták a jeles napot:
    -"Boldog születésnapot, @blakelily" - írta Octavia Spencer, míg Chelsea Handler így viccelődött: "Nagyon aranyosak vagytok". Michael B. Jordan és David Beckham is boldog születésnapot kívánt a gyönyörű, Gossip Girl-sztárnak".


A titka az erős kapcsolatnak amely -e két sztárt jellemzi

Blaike és Ryan 2012-ben házasodtak össze, azóta négy gyermekük született- lányuk Jaimes, 8 éves, Ines, 6 éves, s Betty 3 éves. 2023 februárjában született meg az új gyermek. 2021-ben Ryan megosztotta ,hogy hogyan tudták fenntartani több éves kapcsolatukat.


 

- mi nem viszonyulunk túl komolyan egymáshoz, de attól függetlenül barátok vagyunk.- akkor vallott az Entertainment Tonight-nak.

-


 

-szerelembe esni- ez csodás dolog, de tetszeni egymásnak? Ezt a kérdést kell feltenni magunknak, hogy tudjuk -e hogy ilyen kapcsolatra vágyunk. Mi mindig tetszettünk egymásnak. Mi együtt fejlődünk. Mi tanulunk egymástól- Nekem szerencsém van, hogy van egy társam.

Boldog születésnapot!



társadalomba visszaillesztő program- az új jövő


 Hogyan lehetne a hontalan koldus embereken segíteni?

A szociális háló erősítésén kívül, olyan programot létrehozni, ahol a szegény hontalan embereket megfürdetnék, megetetnék, s fedél lenne a fejük fölött. Erre a pénzt meg munkával szereznék meg.

Létrehozni egy olyan programot, mely visszaillesztené őket a társadalomba. Megtanulnának új szakmákat, ami érdekli őket, vagy ahol hiány van, s cserébe végzettséget kapnának, szakmát s új jövőt maguknak főleg munkát, ahol embernek éreznék magukat, persze ezzel egyidőben leszoktatni őket az ivásról és a droghasználatról.

Tudjuk , hogy a szegénység témaköre mindig nehéz téma, s több helyen az embereknek még a napi betevőre sem telik.  Ez lehet álomkép, de lehet egy szebb jövőkép is ahol az emberiség emberien kezd majd viselkedni. Ha teljesítenék a rájuk szabott programot, akkor még akár lakhelyet, szállást is kapnának. Ezeket a feladatokat segítenék a szociális munkások, amelyre külön összegeket költenének. 

Ezek csak ötletek egy kalapban, de lehet a pozitív jövő képe is. 

Ezeknek az összegeknek a forrása lehetne létrehozott alapítványokból ,melyeket akár milliomos emberek finanszíroznák, vagy hírességek belföldről, vagy külföldről. 

Selena Gomez pl. mentális betegeket támogat, Miley Cyrus ugyancsak Happy hippy presents hontalanokat is segít. Merjünk adni egy lehetőséget! 

Szép dolog menekülteket segíteni de saját honfitársainkról se felejtkezzünk meg!


Miley Cyrus, Selena Gomez, Ariana Grande új klipek

 A három popsztár úgy döntött egyszerre adja ki klipjeiket.

Selena Gomez / Ariana Grande / Miley Cyrus | Selena gomez, Miley cyrus, Ariana  grande

Miley Cyrus nyers őszinteséggel énekel a női sorsról szenvedélyes perfomansz közepette, persze Mickey egeres dresszben utalva Disney  múltjára. Selena Gomez lágy hangon ünnepli a szinglisséget, barátnői körben, mindezt teszi flitteres rózsaszín ruhában, s  remekül festett, s szépen énekelt. Selly Taylor Swifttől kaphatta a lila bundát, hisz neki volt ez a kabátja, utalva barátnőjére. (Itt is érezhető a Barbie core minden cuki rózsaszín és happy.)

Taylor Swift Deletes the 'Lavender Haze' Instagram Video Referencing Joe  Alwyn | GlamourLavender Haze' Music Video: Where to Get All of Taylor Swift's Outfits —  Femestella

Ariana Grande a szőke tündér elegáns mégis kellemes előadást nyújtott. Öltözéke is visszafogott, ám dala ütősre sikerült.

Voltaképp nem is tudunk dönteni, hogy ki énekel jobban, hisz mind a három énekesnőnek más más stílusa van.

Mindhárom  hölgy a szerelem, vagy az egyedüllét női sorsok megjelenítésére helyezte a hangsúlyt. Lesz miért táncolni, vagy bőgni!

 Remekül adtak elő kétség kívül új slágerek születtek meg!

Zendaya az Elle magazin címlapján

 


Zendaya részt vett egy fotózáson az Elle magazinnak. Azonkívül interjút is adott a magazinnak, ahol saját határairól, s a színpadi fellépéstől való félelemről is beszélt.

Зендая
/Elle
Зендая
/Elle
Зендая

Зендая
Зендая
Зендая


A színésznő a Pókember című film sztárjával Tom Hollanddal él boldog párkapcsolatban:

- én elfogadom, hogy az életem egy része publikus. Nem lehetek egyszerű ember,, nem élhetem az életem úgy, hogy ne szeressem azt akit szeretek. Azt viszont kontrollálhatom, hogy mit nem akarok megosztani a világgal. A lényeg, hogy óvom a saját határaimat, de nem félek létezni. Te elbújhatsz, de az nem vidám. Most még jobban értem ezt, mint azelőtt.

Зендая
Зендая
Зендая
Зендая
Зендая
Зендая
Зендая
Зендая
Зендая
Зендая

Tom Holland és Zendaya 2016-ban a Pókember forgatásán ismerkedtek össze, s bár többen csak pr kapcsolatnak tartották ezt, de nem bizonyult igaznak. 2021-ben hivatalossá tették kapcsolatuk tényét. Ám ritkán  kommentálják a szerelmüket.

Zendaya emlékezett arra, hogy most először lépett fől, a tinédzser kora óta színpadra, áprilisban a Coachella fesztiválon. Ő feljött a színpadra, s a Labirinth nevű zenésszel énekelte a All for Us" és "I’m Tired című slágereket, melyek a populáris Euphoria sorozatban is felcsendültek (ahol ő játszotta a főhősnőt).


Zendaya szavaival élve, a színpadra lépés előtt nagyon ideges lett.

- a zenei show-bizniszben átélt negatív tapasztalatok után, fellépni színpadon- ez tényleg a legrosszabb. Én féltem kinyitni újra ezt az ajtót. Azt mondtam magamnak:- nem tudsz elfutni ez elől örökre.


Múlt évben Zendaya bejelentette, hogy befejezi zenei karrierjét, s a színészi babérokra tör. Az énekesnő , színésznő azt vallja sokkal jobban szeret filmekben és sorozatokban játszani, mert megmarad egy kicsi anonimitás, ezzel szemben a zenei életben a határok elmosódnak.

elle


Heidi Klum válaszolt a 17 év korkülönbségre férje és közötte

 




Heidi Klum sztármodell válaszolt Instagramján az utálói kommentjeire, akik kritizálták őt, mert 17 év korkülönbség van férje a zenész Tom Kaulitz között. Az 50 éves Heidi Klum és a 33 éves Tom Kaulitz most ünnepelték negyedik házassági évfordulójukat.

Who Is Heidi Klum's Husband? All About Tom Kaulitz

Instagramon Heidi Klum felajánlotta a feliratkozóinak feltenni egy kérdést. Egy rajongó ezt a kérdést tette föl a Victoria Secret modelljének:- nem gondolod úgy, hogy Tom anyja lehetnél, vagy a kor nem is számít neked?

- igazából ,akkor érzem ezt, amikor erre rámutatnak.- válaszolt Heidi.


A modell régebben kommentálta a kérdést. 2018-ban amikor eljegyezték egymást Tom Kaluitz-el bevallotta:- az én fiúm jóval fiatalabb , mint én, sok embernek ez furcsa lehet, s erről kérdezgetnek folyton. Heidi azt is bevallotta, hogy nem szokott gondolni a korkülönbségre. 

- nektek muszáj boldog életet élni, s nem idegeskedni azon, mit gondolnak más emberek, mert a sok idegeskedéstől ráncosok lesztek- mondta a szupermodell akkor.


Heidi Klum és Tom Kaluitz öt éve vannak együtt, 2018-ban pedig eljegyezték egymást. Ez nem az első párkapcsolata a modellnek. 1997-2002- között Heidi Rick Pippino stylist felesége volt. Lánya is született Leni néven a milliárdos Flavio Briatore-tól. 2005- és 2012 között Seal nevű énekessel volt párkapcsolata, akitől három gyermeke született: Günter, Yohan, s kislánya Lu.

A sztárokat gyakran kritizálják a korkülönbségük miatt. Olivia Wilde és a nála 10 évvel fiatalabb Harry Styles kapcsolata korábban közfelháborodást váltott ki. Sokan elítélik a 65 éves Madonnát is, aki gyakran találkozgat fiatalabb férfiakkal. Az énekesnő legutóbbi barátja, a 29 éves Josh Popper például 36 évvel fiatalabb nála.
forrás:
Az Instagram


-van valami őszinte abban, amikor egy nő magára hasonlít.- Geri Halliwell

 


Джерри Холлиуэлл


 Az ex -tagja a népszerű Spice Girls női együttesnek Geri Halliwell adott egy interjút a plasztikai operációkról s a kor elfogadásáról.Sunday Times


Az énekesnő aláhúzta, hogy szeretne minél természetesebb maradni.

- én úgy gondolom, hogy fontos kiemelni a korunkat. Én örülök, hogy ezt a kort megéltem Mindig is próbáltam természetesebb maradni- vallotta ő.


Az énekesnő hozzátette, hogy az idők múltával lehet, hogy változtat eme véleményén.

- mindenki a sajátját. Ki tudja lehet kilenc év múlva másképp vélekedek majd erről. Nekem úgy tűnik mégis, hogy valami szép van abban, ha valaki őszinte, s szép, az ha magára hasonlít egy nő.


Halliwell azt is kommentálta, hogy miért hord mindig fehéret:- ezekben a színekben képzeli el a hétköznapokat.

Ginger Spice turns 50: Geri Horner's style evolution from the 1990s to now  | The Independent

-ebben van a saját erőm. Ezt nem értettem azelőtt. Nekem nem kell más oda nem illőt demonstrálni.- vallotta ő. (Pedig régen mindig amerikai zászló mintás ruhában volt öltözve.

Az interjúban az énekesnő cáfolta a Spice Girls újraegyesüléséről szóló híreket is. Bennfentesek arról számoltak be, hogy a tagok jövőre teljes létszámban felléphetnek a csapat 30. évfordulója alkalmából. Az együttes legutóbb a londoni olimpiai játékok záróünnepségén lépett fel teljes zenekarként.


Együtt egy foci bajnokságon szakítás után

 Бенджамин Мильпье и Натали Портман


Natalie Portman és Benjamin Millepid a focivilágbajnokságot meglátogatták együtt, miután felröppent a hír, hogy szakítottak. A színésznő és a férje sokat szenvedtek mostanában, most Ausztráliában a 12 éves fiúkkal ott voltak, aki Alf névre hallgat. Daily Mail.




Natalie és Millepid együtt figyelték, ahogy a spanyol csapat megverte Angliát. Közöttük ült a fiúk Alef, akit az anyja ölelgetett. A szünetben Benjamin elment a kisfiúkkal, végül a színésznő egyedül nézte meg a végén a meccset.


Az új együtt megjelenést telegramon is megbeszélték, mondván Natalie Portman új esélyt adott hűtlen férjének.


Augusztus 4-én ünnepelte Natalie Portman és Benjamin Millepid 11. házassági évfordulójukat. Azután három nap múlva szakítottak, de még nem váltak el. Natalie csak is az anyaságra fókuszál, s munkájára, no meg magára, attól függetlenül saját elmondása szerint Millepidet remek apának tartja.  Együtt nevelik a 12 éves Alef-et ésa 6 éves lányukat Amaliát.


Júniusban lett ismert a tény a 44 éves Benjamin Millepid hűtlen volt Portmanhoz. A férj egy 25 éves francia aktivistával csalta meg akinek a neve Camille Étienn

Who is Camille Étienne? Meet Benjamin Millepied's alleged mistressNatalie Portman | Red Fashion Photoshoot | PORTER Cover 

(Azért a két hölgy között ég és föld a különbség!Nem is érthető az egész.)

Azután a lesifotósok lencsevégre kapták a házaspárt, amint veszekedtek, a színésznő sírt a parkban, a gyerekek között. A házastársak sokat dolgoznak azon, hogy helyre álljon a bizalom köztük, s megpróbálják megmenteni házasságukat. Natalie állítólag úgy véli férje kalandja egy rövid buta kapcsolat volt, ami semmit sem jelent. A férfi bánja tettét.




Angelina Jolie munkamegbeszélésen Vivien nevű lányával

 Анджелина Джоли с дочерью Вивьен



Angelina Jolie és 15 éves lánya Vivient lencsevégre kapták a lesifotósok, amint munkamegbeszélésre igyekeztek New-yorki színházban.


A színésznőn általában fehér ruhák szoktak lenni, fekete árnyalatokkal, most szürkés , bézs  kosztümöt öltött föl, széles nadrággal, s magas derékkal, alatta világos topot viselt.  Bézs lakk ballerinacipőt viselt lábain, táskája a Chanel-től volt, a hozzá illő napszemüveggel, melyet kiegészítőként viselt ebben a forró nyári melegben.


Vivien a (kislánya) lila pólót viselt, bézs színű széles trapézszárú farmerral, s hozzá sportcipőt.  Világos hajzuhatagát copfba kötve hordta, míg anyja szőke hajzatát leengedte.

 

Анджелина Джоли с дочерью Вивьен


Angelina Jolie most lett a producere a brodway  előadásnak amelyet az 1967 kiadott könyv a Kívülállók  címet viseli 

egy felnőttkorú regény S.E. A Hintontól. A 80-as évek során Francies Ford Koppola forgatta le a filmet amiben Patrick fransis Tom Cruise és Matt Dillon játszott akkor (igazi hollywoodi sztárparádé volt). Azelőtt szó volt róla, hogy Vivien az anyja asszisztenseként dolgozik, s nem szeret középpontban lenni ,csak kreatív feladatokban segíteni a színészek munkáját. Ezeken a képeken is látszik, hogy anyja támogató szárnyai alatt jobban érzi magát. Egy idő után megszokja majd a figyelmet, akár nagyobbik testvére Shiloh is.



Rihanna kislányt szülhetett?

@astoldbyalonnanicole Rihanna Gives Birth to Second Child #rihanna #asaprockyrihanna #asaprockyfan #babygirl #gendereeveal #astoldbyalonnanicole #mediatakeout #tmz #badgirlriri #birthannoucement #celebrity #celebritynews #celebritycouple #blacktwitter ♬ original sound - Alonna Nicole

@bahatiaminah #rihannah #bahatiaminah #foryoupage #foryou ♬ THIS YEAR (Blessings) - Victor Thompson

@rihanna

eaze. drop. stick.

♬ original sound - Rihanna

Rihanna terhesen is Barbie-nak öltözött | nlc


Rihanna és
A$AP Rocky közös leánygyermeke a világra jöhetett.
 


Rihanna második terhességéről februárban adott hírt, s a rajongók azóta is várják a választ, hogy szült.


A nemzetközi sztárt láthatták már gömbölyödő pocakkal, s szexi ruhákban is. Szerinte terhesen is nőiesnek kell maradni.




Augusztus 9-én MediaTakeOut forrása szerint megszületett a kislány, s most otthon pihennek Los Angelesi házukban.

Ezt a hírt a sztárpár nem erősítette meg, de ASAP Rocky pink sapkában pink fogkrémmel mosott fogat, amely arra is utalhat, hogy a hír igaz. Ezenkívül napvilágra került egy videó fényképekkel, ami az újszülöttről készülhetett. Gratulálunk!






MediaTakeOut

Eladta a házát és elutazott: -hová lett Amber Heard?










A színésznő nevet változtatott, s nem akarja, hogy a lesfotósok lencsevégre kapják.







Продала дом и уехала из страны: куда пропала Эмбер Херд после проигрыша Деппу




Amber Heard-ról nem sokat hallani múlt év óta, azóta, hogy elvesztette a pert Johnny Depp-el szemben. A rajongói azóta is találgatják, hogy vajon mi történhetett azóta a sztárral.



Amber Heard 'quits' Hollywood and moves to Madrid after Johnny Depp  defamation case | Celebrities News – India TV

Bennfentesek szerint, a per  nagy lelki trauma volt a tévésztárnak. Új életet akart kezdeni, tiszta lappal indulni.

Has Amber Heard 'quit' Hollywood for a quiet life in Spain? A year after  the Johnny Depp trial, the bilingual Aquaman actress sold her house and  relocated to Palma de Mallorca with

Kiderült, hogy a szőkeség eladta Kaliforniai házát, s elköltözött más országba. A kisbabájával él Spanyolországban Mallorca szigetén. Természetesen álnéven: Martha Jane Canary néven él (aki egy mesterlövésznő volt annak a nevét vette át.)


People szerint a hölgy most már inkább az anyaságra koncentrál. A kislányát egyedül neveli, s Európában szeretne a továbbiakban élni.


forrás :People


Blake Lively negyedik gyermeke születése után bikiniben szerepelt

 


Блейк Лайвли


Blake Lively egy reklám kampányban vett részt a saját márkájának a Betty Buzz italoknak. A felvételeken a Gossip girls sztárja egy vörös fürdőruhában pózolt.

Блейк Лайвли
Блейк Лайвли
Блейк Лайвли
Блейк Лайвли
Блейк ЛайвлиБлейк Лайвли
Блейк ЛайвлиБ
Блейк Лайвли
Блейк Лайвли

Fél évvel ezelőtt Blake Lively negyedszerre lett anya: a színésznőnek, s Ryan Reynolds-nak lányuk született.

A pár három gyermeket nevel James, Ines és Betty névre hallgatnak.


A Betty Buzz céget a színésznő még 2021-ben kezdte el, s alkoholmentes italokat gyárt. Nemrég még Blake Lively kritikát kapott, mert alkoholos italokat is akart forgalmazni. Maga a színésznő bevallotta, hogy nem iszik alkoholt, s ezért felháborodtak a rajongók ezen. A színésznőt azzal vádolták, hogy anélkül, hogy megkóstolná a saját italait, nem tudná, hogy azok jó minőségűek-e.


Ryan Reynolds aki a hölgy férje ő is benne van az alkohol bizniszben- ő a kreatív igazgatója az Aviation American Gin elnevezésű cégnek.


Ryan és Blake 2010-ben ismerkedtek a Zöld lámpás című film forgatásán. Majd egy évre rá járni kezdtek, 2012-ben összeházasodtak. A párt a legerősebb, legvidámabb szerelmeseknek tartják. Többször is szerelmet vallottak egymásnak, s szeretnek viccelgetni is egymással.

*Instagram