Keanu Reeves virágokat ajándékozott: miért nem akar férjhez menni Sandra Bullock


A színésznőt, már számos szívtipróval hozták össze Hollywoodban.

Киану Ривз дарил цветы: почему Сандра Буллок зареклась выходить замуж


A hollywoodi sztár nehéz váláson van  túl.


Sandra Bullock- sikeres színésznő és boldog családanya, de a magánélete nem mindig sikeres.Több színészhez fűzte őt románc: Matthew McConaughey, Ryan Gosling, Chris Evans -hez is többek között. Keanu Reeves is randizott vele, s virágokkal lepte meg a hölgyet, de az sem lett sikeres párkapcsolat. Az 57 éves sztárhölgy egyszer volt házas, de rosszul végződött az is.


2005-ben összeházasodott a műsorvezetőjével egy motoros műsornak Jessy James-sel. Néhány év múlva kiderült, hogy kapcsolatuk alatt megcsalta Sandrát egy pornósztárral. A hűtlen férjéről az újságból tudott meg mindent. 2010-ben a kapcsolatuk felbomlott.


A hollywoodi sztár bevallotta, hogy mindig is gyerekeket akart, de maga nem tudott szülni. James-el örökbe fogadtak volna egy lurkót. Bár a hűtlenséget a színésznő nehezen viselte, attól függetlenül örökbe fogadott egy gyereket. Rá 2015-ben- ismét gyermek sírás hangzott fel a sztár házában- hisz immár egy 3 éves sötétbőrű kislányt adoptált Leila néven.


2019-ben újabb románctól volt híres a sajtó. Bryan Randall-al kezdett találkozgatni, aki apja lett gyermekeinek, maga a sztár többször nyilatkozta, hogy boldog új párjával, de házasodni nem kész vele:

-egyszer már megégette magát, nem akarta ismét érezni a fájdalmas veszteséget.


 

-én tudom, hogy milyen érzés egy válás. Én most megtaláltam életem szerelmét. Nekünk két csodás gyermekünk van- Bryan-nak a lányával együtt három. Ennél jobb már nem is lehet. Nem akarom hogy mindenki azt csinálja amit én, de szerintem nincs szükség pecsétekre, és papírokra, hogy hű partner és jó anya legyél.Entertainment Tonight.

fotó: Legion Media

forrás:https://www.popcornnews.ru/news/otlozhka-kianu-rivz-daril-cvety-pochemu-sandra-bullok-ne-hochet-snova-zamuzh_id289688_a140

Kourtney Kardashian és Travis Barker összeházasodtak

 


Появились первые фото со свадьбы Кортни Кардашьян и Трэвиса Баркера в Италии


Kourtney Kardashian Instagramján posztolta fotóit esküvőjéről, melyet Portofinoban tartottak férjével a Blink-182 együttes tagjával Travis Barker-ral.


A ceremónián a menyasszony fehér csipkékkel díszített miniruhában jelent meg Dolce&Gabbana-tól. (A márka szerződést kötött a Kardashian családdal, hogy minden tagjuk az olasz divatház ruhakölteményeiben díszelegjenek. Kourtney külsejét még ragyogóbbá  tette a fátyol, s a csipkék, melyen Szűz Mária volt ábrázolva, mely hasonlít Travis Barker tetoválására.

Кортни Кардашьян и Трэвис Баркер


Travis Barker a tradíció szerint nem vett föl feltűnő ruhát, csak egy fekete szmokingot öltött.


A jeles eseményen az egész Kardashian család megjelent: Kris Jenner, Chloe és Kim, Kendall és Kylie Jenner s a pár gyermekei. A vendégek között volt Megan Fox s kedvese is Colson Baker.

Every Celebrity Guest at Kourtney Kardashian & Travis Barker's Italian  Wedding | Entertainment TonightKardashian Outfits at Kourtney and Travis Barker Wedding | POPSUGAR Fashion

A ceremónia előtt a család tagjai ünnepi ebédet tartottak, s egy jahton is voltak Dolce & Gabbana-tól.

Kourtney Kardashian and Travis Barker's Italian wedding: Alabama Barker  shares photos

Azelőtt Kourtney s Travis Barker regisztrálták a kapcsolatukat, csak nem egyházi esküvőn, hanem szűk családi körben Santa-Barbarán. Las Vegasban is volt egy próba esküvőjük, a Grammy díjátadó után, ahol Elvis hasonmása adta össze őket egy kis kápolnában.

forrás:Instagram

forrás2: https://www.spletnik.ru/buzz/love/106167-kortni-kardashyan-opublikovala-pervye-fotografii-so-svadebnogo-torzhestva.html

Henry Cavill ritka pillanatot oszt meg barátnőjével, Natalie Viscusóval, erdei séta közben! Hot!

 Henry Cavill ritka pillanatot osztott meg bájos kedvesével, Natalie Viscusóval, amint egy természetjárást élveznek, kicsit több mint egy évvel azután, hogy hivatalos lett  a kapcsolatuk az Instagramon


Hanging with his lady: Henry Cavill shared a rare image alongside his longtime girlfriend Natalie Viscuso on Sunday
Mark Mcgreal a Dailymail.Com számára



Henry Cavill egy ritka képet osztott meg vasárnap hivatalos barátnője, Natalie Viscuso oldalán.

A 39 éves színész 33 éves szerelme mellett pózolt, miközben erdőben sétáltak.

A méltán híres Superman sztárja fehér pólót viselt, és az arca már borostás is lett.
Viscuso egy hozzá illő fehér felsőt viselt, világosszőke hajzuhataga pedig   selymesen omlott a hátára. Egy rózsaszín keretes napszemüveget fedte el tekintetét, és egy szemérmes félmosoly terült szét orcáin.
 

A posztot a következő képaláírással látta el: "A Durrell-kihívásunk hivatalosan is teljes! Úgy döntöttünk, hogy ma gyalogolunk, főleg azért, mert két hétig tartó harci jeleneteken keresztül a pokol kilenc árnyalatát verték ki belőlem, és ma a testem nem állt készen egy 13 km-es futásra!
 



Bejelentő poszt: A pár bejelentette, hogy 2021 májusában az Instagramon keresztül randiznak.
 

Annyi új projekt: Bár a szabadnapját a kedvesével töltötte, az utóbbi időben egyértelműen elfoglalt volt, hiszen rengeteg új filmje van készülőben (képünkön 2021).



'Azt is gyanítom, hogy Natalie nemrég eltörhette a lábát, így a sérülését kényelmes kifogásként használom fel magamnak! Remélem, mindannyian élveztétek az eddigi Durrell Challenge-élményeiteket!'

A Durrell Challenge egy 13 kilométeres, körülbelül nyolc mérföldes verseny, amelyet helyben, az angliai Jerseyben, de gyakorlatilag az egész világon is megrendeztek.

A pár még 2021 májusában jelentette be az Instagramon keresztül, hogy randiznak.

Egy olyan fotót posztolt akkor Henry, amelyen a pár egymás ellen sakkozott, és mélyen egymás szemébe néztek.
Keményen dolgozik a The Witcher sztárja: Nemrég fejezte be az Enola Holmes 2 és az Argylle című film forgatását, amelyek mindkettő utómunkálatok alatt áll (a képen az Enola Holmes forgatásán ).


Skótot játszik: Cavill a pletykák szerint a közelgő Highlander-filmben is szerepelni fog, amelyben "egy halhatatlan skót kardforgató száll szembe más halhatatlan harcosokkal" (a képen 2021).

Announcement post: The pair announced they were dating via Instagram back in May 2021

A képaláírást a következőképp kommentálta: "Ez én vagyok, aki csendesen magabiztosnak tűnik, nem sokkal azelőtt, hogy gyönyörű és ragyogó szerelmem, Natalie, elpusztítana a sakkban.
So many new projects: While he had the day off to spend with his lovely lady, he's clearly kept busy recently with a lot of new movies on the way (pictured 2021)
Bár a szabadnapot a kedvesével töltötte, láthatóan nem volt ideje elfoglalni magát az utóbbi időben, legutóbbi posztjában jelezte, hogy az elmúlt napokban jó néhány harci jelenetet forgatott.

www.dailymail.com
    Highlander - IMDb


Tanga akár egy cérnaszál: Kim Kardashian bikiniben a nyaraláson


Kim Kardashian keveset bízott a képzeletre szexis fotóival, melyet egy trópusi nyaraláson készített.


Kim tudja a legjobban, hogy miképp kell hordani egy bikinit. A 41 éves nő csak úgy ragyogott tangájában, melyről a képeket máj. 20-án posztolta. A fotókon mosoly terült szét arcán, s a parton futkározott.

 


A Keeping up Kardashian realityhősnője, a Hulun osztotta meg, hogy szeret bikinis fotókat posztolni, mivel 2020-ban lett 40 éves.


Hogyan reagálnak gyermekei a provokatív kontentekre?


-bikiniben tanulok, ha akarok- a Keeping Up With The Kardashians elnevezésű reality műsorában. Júniusban a múlt évben kritikát kapott fotóira, melyben tornázott, egy pikáns bikiniben. Akkoriban több órát is töltött a sztár, hogy felkészüljön a jogi vizsgáira, melyet végül sikerült elvégeznie 2021-ben,

IG: kimkardashian

Kim bevallotta, hogy gyakran felszabadító érzés számára, a fotóit bikiniben feltölteni, ebben van valami, ami megihleti őt. Több gyermek édesanyja a 8 Nort, Saint, és 4 éves Chicago és a 2 éves Psalm a volt férjétől születettek meg a 44 éves  Kanye West-től de a KKW parfüm márkájának tulajdonosnője próbálja nem sokkolni gyerekeit.


 

-nem szeretném, ha szégyellnének a gyermekeim, mert iskolában tanulnak, azért lesznek határok.- vallotta egy interjú során Kim (Andy Kozninak)


Azelőtt ebben az évben Kim a fürdőruha kollekcióját, s alakformáló fehérneműjét a SKIMS-et, mely 2019-ben került ki a piacra. A body positiv jegyében a márka falatnyi bikiniket ajánlott, sőt bicikli sport ruhákat rövid és hosszú újjal, vagy toppal azoknak akik önbizalomra vágynak.


 

- az ötlet abból eredt, hogy saját stílust teremtsünk több különálló ruhadarabból- nekünk van egy egész gardróbnyi fürdőruhánk,s falatnyi bikinink,s egybe fürdőruháink is szexi kivágásokkal- vallotta a márkáról.


-

 

forrás:https://www.starslife.ru/2022/05/21/stringi-slovno-nitochki-kim-kardashyan-v-bikini-na-foto-iz-otpuska/

TMZ: Rihanna és A$AP Rocky gyermeke világra jött!

 


TMZ: Рианна и A$AP Rocky стали родителями

Rihanna barbadosi énekesnő és  A$AP Rocky először lettek szülők. A pár utódja egy fiú lett. Erről a TMZ számolt be. A bennfentes szerint máj 13-án jött a világra a csecsemő, de még nevet nem adott neki a pár. Maga Rihanna még nem jelentette be hivatalosan a tényt.


 

A pár viszonyáról először 2020-ban jelentek meg pletykák, s 2021-ben lett hivatalosan a párkapcsolatuk.Ez év januárjában jelentették be a terhességet. Rihanna szavaival élve a terhesség nem volt eltervezve. A pár még nem házas.


Rihanna terhessége során elég merész öltözékekben volt felöltözve. Az énekesnő azt vallotta, hogy meg akarja változtatni azt a képet, hogy hogyan kell kinéznie egy kismamának.

 

- amikor megtudtam, hogy terhes vagyok, azt gondoltam:- nem megyek terhes ruhákat árusító boltba. Elnézést, de kiöltözni- az túl vidám dolog. Akkor se fogok lemondani róla, ha a testem gyakran változik.

A pár a terhessége alatt többször is botrányok középpontjába került. Az interneten például olyan pletykák is felröppentek, hogy  szakítottak, miután a rapper megcsalta Rihannát tervező barátnőjével, Amina Muaddyval, de maga Muaddy tagadta ezt.

A$AP Rockyt később letartóztatták egy őszi hollywoodi lövöldözéssel kapcsolatban. A letartóztatás után azonban a zenészt óvadék ellenében szabadlábra helyezték a további eljárásra, melyet Rihanna fizethetett ki.


forrás: https://www.spletnik.ru/buzz/baby/106140-tmz-rianna-i-a-ap-rocky-stali-roditelyami.html

Giselle Bündchen ismét címlaplány lett s mesélt az anyaságról,férjével való kapcsolatáról:- a kapcsolatok, nem mindig hasonlítanak egy tündérmesére!

 


Жизель Бундхен снялась для обложки глянца и рассказала о материнстве и отношениях с супругом: "Отношения не бывают похожи на сказку"

A szupermodell Giselle Bündchen a britt Vouge magazin címlapján pózolt, s interjút adott melyből kiderült, hogy milyen a kapcsolata Tom Brady focista férjével.

Жизель Бундхен

Azután, hogy 12 évvel ezelőtt a modell anya lett, azóta az anyaság van nála az első helyen. A férjével két gyermeket nevelnek:- a 9  éves Lyke és a 12 éves Bendjamin Reyna-t.


Giselle szavaival élve, a döntéseket otthon ő hozza meg. 

- Ő a karrierjére fókuszál, s én a gyermeknevelésre. Én nagyon hálás vagyok neki azért, hogy engedi , ha családról van szó akkor én irányítok. A kedvesem megbízik a döntéseimben- vallotta be Giselle Bündchen.

Жизель Бундхен

A modell úgy véli, hogy a férjével maximálisan kiegészítik egymást:- hála a sok munkának melyet a kapcsolatuk megtartásáért tettek. 

- én nem gondolom, hogy a kapcsolatok maguktól alakulnak. Soha sem hasonlítanak egy tündérmeséhez, melyben az emberek hihetnek. Fontos dolgozni azon, hogy tényleg alkalmazkodni, hogy összejöjjünk valakivel, főleg, ha van már közös gyerekeitek- adta hozzá a modell.

Egy videó interjú során derült ki , melyet a Vouge-nak adott, hogy milyen pszichológiai traumák érték a  modell karrierje elején.

A modell bevallotta, hogy első megjelenése a divathéten 1998-ban traumának számít nála. Akkor Giselle még csak 18 éves volt. Akkor munkát kapott a Alexander McQueen divatshowjában, ami nagyon meglepte őt-- A modell nem illett bele a divatvilágban akkoriban divatos "heroin chic" stílusba.


- emlékszem, amikor ezekre a castingokra jártam, s akkor senki sem nézte meg a portfoliómat,mert akkor volt a heroino chic korszak, s én nem illettem bele. Amikor ő meglátta a nagyon kivágott ruhát, amely ezüst kötelekből állt, mely alig fedte keblei meztelen halmát, könnyek kezdtek szökni a szemeiből. Azt is mondták neki akkor, hogy topless kell pózolnia.


Arra is emlékezett, hogy a sminkes mondta neki ne zokogjon mert elkenődik a smink_

- akkor ideges voltam, s a sírástól leragadt a műszempillám folyton. A sminkes azt kérte ne sírjak!


Jártam a kifutón s arra gondoltam:- remélem apám nem látja meg ezeket a képeket.Most Giselle azt mondja, hogy ez a szituáció fontos tapasztalat volt számára.


- minden amit tenni akartam- elmenni. Tudjátok, hogy ez olyan dolog, ami erősebbé tesz.-monta ő.
forrás: https://www.spletnik.ru/buzz/chronicle/106132-zhizel-bundkhen-snyalas-dlya-oblozhki-glyantca-i-rasskazala-o-materinstve-i-otnosheniyakh-s-suprugom.html

US Weekly: Charlize Theron találkozgat Gabriel Aubry-val (Halle Berry volt pasijával)


Us Weekly: Шарлиз Терон встречается с Габриэлем Обри, бывшим бойфрендом Холли Берри


Az US Weekly bejelentette, hogy Charlize Theron-t és Gabriel Aubry-t romantikus viszony fűzi egymáshoz.  A férfi modellként keresi a kenyerét, s Halle Berry volt kedveseként híresült el, akitől még közös lányuk is született. A bennfentes szerint a pár randizik.



- Ők nagyon élvezik egymás társaságát.

-vallotta bennfentes, de azt is megerősítette, hogy ez nem komoly még, s nem párkapcsolat.


Ez már nem az első és nem az utolsó, hogy a két sztárt egy párként emlegetik, hisz 2017-ben is készült róluk közös fotó. Akkor Theron mindent tagadott.


- én csak három percig láttam őt. Csak köszöntem, hogy: Szia!- mivel gyermekeink egy iskolába járnak.- vallotta egy interjú során a sztárhölgy Endi Kozni-nak 2017-ben.

Шарлиз Терон
Шарлиз Терон


Charlize már 2015-óta nem volt komoly párkapcsolatban, azután, hogy szakított Sean Penn-el fél év együttélés után. A színésznő  azt is vallja, hogy nyitott az ismerkedésre, de attól függetlenül a szingli léttel is elégedett.


- azt tudom őszintén mondani az életemről:- nem érzem magam magányosnak. A gyermekeim megjelenése után- már nem érdekelt annyira a romantika.Szülőnek lenni komoly munka, s amikor  nehéz dolgos nap végére lefekszem aludni azt mondom előtte magamnak:- Istenem, nem szeretném, ha ez a nap másképp alakulna,


- vallotta be Theron.

Габриэль Обри
Габриэль Обри

A színésznő 1998 és 2001 között volt kapcsolatban a Third Eye Blind frontemberével, Stefan Jenkinsszel. Később viszonya volt Stuart Townsenddel, akivel 2001-től 2009-ig járt. Theron két lányt nevel: a 10 éves Jacksont (Jackson biológiai neme férfi, de néha fiúnak néha lánynak hiszi magát) és a 8 éves Augustát, akiket 2012-ben, illetve 2015-ben fogadott örökbe.


Aubry-nak van egy 14 éves lánya, Nala Halle Berrytől, akivel 2010-ben szakított ötéves kapcsolat után. A pár szakítása botrányos volt. Az egykori szerelmespár hosszasan vitatkozott a felügyeleti jogról, Berry pedig rasszizmussal vádolta Gabrielt. 2014-ben a bíróság arra kötelezte Berryt, hogy fizessen tartásdíjat Aubry-nak, amit a színésznő még mindig fizet. Tavaly Berry megfelezte az összeget, és a kifizetéseket "zsarolásnak" nevezte.



Посмотреть полностью: https://www.spletnik.ru/buzz/love/106130-teron-vstrechaetsya-s-byvshim-boyfrendom-kholli-berri.html

Kelly Osbourne és Sid Wilson szülők lesznek!


Келли Осборн и Сид Уилсон станут родителями


Kelly Osbourne ás a Slikpnot billentyűse Sid Wilson gyermeket várnak. A boldog hírt a 37 éves Ozzy s Sharon Osbourne lánya az Instagramon posztolta.


-Az utolsó hónapokban én nagyon csöndes voltam, s úgy döntöttem elmondom miért. Az örömöm okán a fellegekben érzem magam, hisz anya leszek! Azt mondani , hogy boldog vagyok-ez az amikor nem mondanék semmit. Egyszerűen ez csodás- írta a posztban.

Келли Осборн

Келли Осборн

Az énekesnő most lesz először anya. A pletykák Kelly Osbourne és a 45 éves zenész Sid Wilson kapcsolatáról, csak ez év januárjában kelltek szárnyra, de ők azelőtt is ismerték egymást 1999-ben is.


Kelly és Sid akkor ismerkedtek meg először, amikor a férfi együttese fellépett az Ozzfest rendezvényen 1999-ben. Azóta baráti viszonyt ápoltak. De most nagyon boldogok együtt.- bennfentes a People magazinnak.


A kapcsolatot a sztár hivatalosan csak ez év februárjában ismerte el, amikor valentin napján posztolt egy képet Sid-el s szerelmet vallott a férfinak.


-23 év barátság után, nem tudom elhinni, hogy hova kerültünk. Te vagy a legjobb barátom, lelkitársak vagyunk, s annyira erősen szeretlek téged, Sid Wilson.-írta akkor Kelly.

Посмотреть полностью: https://www.spletnik.ru/buzz/baby/106074-kelli-osborn-i-sid-uilson-stanut-roditelyami.html

Hazánk befutott mentalistája a Dr. Strange Multiverse of Madness premier előtti vetítésén

 

 

A népszerű gondolatolvasó, bűvész, s mentalista selyem ingben feszített,s kék denim farmert húzott bőrcipőjéhez ezen a jeles eseményen, ugyanis a Dr. Strange Multiverse of Madness premier előtti vetítésén vett részt. Az úriember remekül festett öltözékében , mely a laza eleganciát tükrözte rajongói és a többi felhasználó felé. Sőt  lehet, hogy újabb trükkök várhatóak a bűvésztől? Ki tudja?

 Hát lehet neki nemet mondani?

Happy birthday Superman!

 Boldog születésnapot a hírhedt Superman The Witcher megformálójának! Erőt egészséget s szerelmet!


A népszerű Henry Cavill boldogan fogadta, a születésnapi köszöntéseket. Kedvesével Natalie Viscuzoval az ünneplés alkalmából együtt főzőcskéztek otthon. Ez azért is volt fontos, mert a férfinak a hús ételek s az italozás a kedvence. Perzsiai csirkehúst készítettek kebabbal, kenyérrel, rizzsel s Tzazikival.A recepteket pedig online weboldalakról lesték el.

A very belated thank you for all the birthday wishes and messages. My beautiful sous chef Natalie and I celebrated it in our own way this past weekend by cooking up some foods at home. There is a good chance that some wines were drank along with said foods. What you see above are Joojeh kababs (Persian style chicken kebabs), some gyro bread, saffron rice, and Tzatziki, all made from scratch. Which sounds like some work, and was definitely something new for us to cook, but it's really pretty simple. There are loads of recipes online for all of those things too. We just found some that suited us.
#BirthdayWeekend
#Foods
#Wines
#BowBowww

Enrique Iglesias posztolt egy ritka fotót Ana Kournikova-val s három gyermekükkel!

 

Anna Kournikova shares a rare family photo to commemorate her partner  Enrique Iglesias' 47th birthday - betpicksapuestas


A kedves édesapa Enrique Iglesias posztolt egy fotót a lányáról Marry-ről, az ikreikről is a születésnapja alkalmából, ahol a gyermekei anyja is megjelent Anna Kournikova.

 

 Nemcsak a 47. születésnapját ünnepelte a sztár, hanem az anyák napját is.


A 40 éves Anna Kournikova megünnepelte a spanyol kedvese születésnapját, egy fotóval ahol a fűben ülnek a három lurkójukkal, a 2 éves Mary-vel, a 4 éves Lucy -val, s Nicolas-sal. A képen az apa megpuszilta a lányát Lucy-t mialatt Mary a férfi vállain ült, Nicolas meg mellettük, Lucy meg az anyja ölében. Anna aláírta a fotót:

- Boldog születésnapot a legcsodásabb apának! Mi szeretünk téged nagyon.


Nem gyakran láthatunk bele az Iglesias Kournikova család életébe.  Anna már 2021 óta nem posztolt semmi újat, azóta, hogy az ikrek születési képei felkerültek. Akkor a régi teniszcsillag mindkét ikergyermekének külön posztot írt:«4! ❤️»

Lucy úgy nézett ki , mint anyja hasonmása, s Nicolas teljesen apjára hajazott.

 

A harmadik gyermek születése s , hogyan reagáltak rá az idősebb gyermekek?

Enrique és Anna 2020 január 30-án  gyarapította családját egy utóddal Mary-néven- A People magazinnak azt nyilatkozta a Bailamos előadója , hogy az ikrek szeretik, hogy ők az idősebb testvérek az ő kis húguknak.

 

IG: annakournik

- két év korkülönbség ezért egy kicsit megijedtem- valotta be Enrique. Én úgy gondoltam: - vajon , hogyan fognak reagálni? Nekem még két kutyám is van, s a házam egy káosz. Amikor először jöttem haza Mary-vel azt gondoltam:- vajon, hogyan fog reagálni mindenki?

 


Enrique  2001-ben ismerte meg Anna Kournikovát az Escape elnevezésű klipjének forgatásán ahol a hölgy a szerelmét játszotta. 2013-ban szakítottak, majd ismét összejöttek s már 20 éve élnek együtt. Azóta sem házasodtak össze, hanem arra összpontosítottak, hogy kiváló szüleik legyenek három csodás gyermeküknek.

 

forrás:https://www.starslife.ru/2022/05/10/enrike-iglesias-opublikoval-redkoe-foto-s-annoj-kurnikovoj-i-vsemi-tremya-detmi/

Jessica Biel elmondta, hogy hogyan tudja összetartani kapcsolatát Justin Timberlake-val!


Джессика Бил рассказала, как ей удается сохранять брак с Джастином Тимберлейком


 Jessica Biel feltárta lelke mély titkait a Candy krimi sorozat premierjén ahol ő játszotta a főszerepet.


A rendezvény, mely a sorozat streaming platformján jött ki a Hulu-n  annak a premierjét ünnepelték máj 9-én. A helyszínen eljött Jessica Biel és férje a popsztár Justin Timberlake, s az újságírók arról faggatták a színésznőt, hogy hogyan tudja megtartani kapcsolatát a férjével , hogy mi  a titka.


-ez tényleg jó kérdés. Azt gondolom, itt Justin-t éri a hála ezért. Ő mindig ezt mondja: - még ha házasok vagyunk, akkor is folytassuk a randizást, s igaza van ebben. Mindig kell keríteni időt egymásra. Ezt együtt tenni azt ami tetszik.

Джессика Бил и Джастин Тимберлейк на премьере сериала "Кэнди"


Jessica szavaival élve minden külső megjelenést a férjével, ő randinak vesz, még a Candy premierjét is.


- mindig kellemes azokat az eredményeket megünnepelni , amikre büszkék vagyunk. Amikor melletted van a kedvesed, s meg tudtok inni együtt egy pohár bort- ezek különleges  pillanatok.


Azért a színésznő és bevallja, hogy nem mindig tökéletes a családi életük, de nehéz időkben, is próbál jót keresni. Sokban segít neki Justin humora. Az ET-nek adott interjújában elmondta, hogy hogyan nevették ki együtt a Candy-ben viselt göndör parókáját, főleg, hogy Justin  NSYNC -együttesben töltött éveiben viselt hasonló frizurát.

Джессика Бил в сериале "Кэнди"

 
Jessica Biel a Candy sorozatban visel ehhez hasonló hajat, Justinnak is ilyen volt, s a férfi anyja is rövid hullámos hajat visel, s az a vicces, hogy itt mindkettőre hasonlít.

Míg Jessica szívesen beszélt az újságíróknak a férjéről, elkerülte azt a témát, ami a pár sok rajongóját a leginkább érdekli - a pletykákat, miszerint Justin megcsalta a feleségét Alisha Wainwright színésznővel. Miután az interneten bizonyíték került elő Wainwright és Timberlake szoros kapcsolatáról, utóbbi nyilvánosan bocsánatot kért Billtől a "helytelen viselkedésért", miközben tagadta a viszonyt.


Джастин Тимберлейк и Джессика Бил
Джессика Бил с детьми
Jessica Biel és gyermekei

A Us Weekly azt írta, hogy a pár még egy képzett házassági tanácsadó segítségét is igénybe vette, hogy újraépítsék a bizalmat a kapcsolatukban. Bennfentesek szerint Justin mindent megtett, hogy visszahódítsa Jessicát.

forrás: https://www.spletnik.ru/buzz/love/106044-dzhessika-bil-rasskazala-kak-ey-udaetsya-sokhranyat-brak.html

 

Ismert lett Nick Jonas és Priyanka Chopra lányának születési dátuma és neve! Új exkluzív!

 


Nick Jonas-nak és Priyanka Choprának leánya született néhány hónappal ezelőtt, s most fény derült a gyermek születési dátumára és nevére.


A sztárpár gyermekét januárban egy béranya  hozta a világra  s bennfentesek szerint a leánygyermek a Malti Mari nevet kapta. A TMZ volt az első aki megerősítette a hírt, sőt az utód anyakönyvi kivonatát is megszerezték, ahol az újszülött születési dátuma is ismerté vált.

Priyanka Chopra, Nick Jonas share first glimpse of their baby
IG: priyankachopra


A gyermek teljes neve Malta Mary Chopra Jones s  január 15-én született este 8-kor egy sandiegói kórházban, Kalifornia államban. Nem érthető, hogy a pár miért választotta a Malti nevet (ami kicsi illatos virágot jelent, vagy napsugarat) a szanszkrit régi nyelven.


 

Priyanka Instagram posztja a gyerek születése után:

 

- mi boldogan megerősítjük, hogy a gyermekünk egy béranya által jött a világra. Kérjük, mivel ez egy fontos családi esemény, mi csak a családra koncentrálnánk. Nagyon köszönöm.

 


A húsvéti ünnepek szülőként

A pár egy új szereppel ismerkedhetett meg, a szülőséggel, melyet visszafogottan tettek meg. Április 17-én egy csodás képet posztoltak. Priyanka és Nick nyuszifülekkel pózoltak a képeken, s még más fotókat is mutattak, süteményekkel a húsvét alkalmából.


Bár ennek ellenére, a kislánnyal közös képek nem kerültek a közönség szeme elé. A média figyelemtől messze tartották apróságukat.


A húsvéti ünnepek után a pár a parton sétált, s Priyanka erről osztott meg páros képeket.


- miből készülnek az álmok.- írta alá instagram posztját akkor. Nick erre kommentált egy szívecskével.

 

Alig néhány héttel húsvét előtt a fiatal szülők is részt vettek a Holi ünnepségeken. "Egy olyan időszakban, amikor a világ olyan ijesztőnek tűnik, képes vagyok örömöt találni, ez egy áldás. Boldog ünnepet mindenkinek" - írta Priyanka az ősi hindu fesztivál színes ünnepléséről szóló Instagram-posztja alá.

    "Köszönjük a barátainknak és a családunknak, hogy úgy holiznak, ahogy Desi teszi! Áldottnak érzem magam." 

 

forrás:https://www.starslife.ru/2022/05/09/stalo-izvestno-imya-i-data-rozhdeniya-docheri-nika-dzhonasa-i-priyanki-chopry/