Cinderella bella Ella?

 Cinderella (2021) - IMDb

A népszerű mese feldolgozása Camilla Cabello főszereplésével.  Adott az alap történet gonosz mostoha, két testvér szolgaként bánnak a szegény Hamupipőkével. Csak itt azért másabb a cselekmény, mint azt megszokhattuk. A herceg nem akar herceg lenni saját magát keresi a világban, ahogy feleséget sem akar. A hamupipőke pedig nem a herceget keresi, hanem üzletasszony akar lenni saját szabósággal, ahol maga által tervezett ruhákat varrhat és adhat el. Ő is keresi magát a világban. A gonosz mostoha bár merkantilista, kiderül, hogy legbelül egy álmodozó zongorista veszett el benne, ám lányai tehetségtelenek. A király és királynő párkapcsolati krízisben vannak. Az egész cselekmény a bál egy szappanoperára emlékeztet.


Camila Cabello and Billy Porter's Reimagined Cinderella Is a High Fashion  Fairytale | Vogue

A tündér egy lepkéből lett férfi, aki meglehetősen jól játszotta szerepet, s bár hamupipőke eljut a bálba arcát nem fedi maszk, de a mostoha nem ismeri fel?

A herceg szegény akar lenni, vagy kalandozni Hamupipőke meg üzletasszony. A cipellőt otthagyja, de rinyál, hogy nem akar a herceggel összejönni. Végül mégis csókban forrnak össze és szeretők maradnak. A herceg testvére, pedig Lenin női mása,  aki végül elnyeri a koronát, mert a hercegnek nem kell az.


 Camila Cabello is the new modern Cinderella | Marca

Koreográfiák és jelmezek elképesztőek, érdekes , élvezhető musical részek, hogy modern dalok csendülnek föl lásd Jennifer Lopez, Ed Sheran. (A reklám helye):)


 Tetszik a sokszínűség, mind rasszok, mind kultúrák között. Az is érdekes, hogy a tündér egy meleg férfi (transzvesztita). A mese az elfogadásról, az álmok iránti küzdésről, az élet élvezetéről szól, no meg az önmegvalósításról, feminizmusról, mely abból is következik, hogy akár egy nő is lehet uralkodó.


Cinderella Trailer Review: Camila Cabello's Modern Day Princess Who Aspires  More Than Just A Prince Will Surely Win Hearts! » GossipChimp | Trending  K-Drama, TV, Gaming News

Camilla remek Hamupipőke volt, csak az egész történet egy komédiának tűnik nekem, bár voltak benne némelykor érzelmes részek is, nem egy tipikus mese. Modern s jó drága lehetett a speciális effektekre gondolva is. Látszik, hogy a színészek élvezték a szereplést, s jól érezték magukat, amikor ezt játszották. Megvolt a happy end, mely újszerű megközelítés volt.

A film egy habkönnyű habcsók!

 

0 Comments:

Megjegyzés küldése