Adele Rich Paul-lal folytat viszonyt, ezt megerősítette

 


Адель подтвердила роман со спортивным агентом Ричем Полом

Most már hivatalos a 33 éves britt énekesnő Adele a 29 éves sport ügynökkel Rich Paul-lal folytat kapcsolatot. Tegnap a sztár az Instagramon posztolt közös képet a férfival, ahol együtt láthatóak, hozzá szívecskés emojit is csatolt.

Рич Пол и Адель

 Nyáron jelentek meg a pletykák, hogy viszonyuk van. Adel és Rich egy basketball meccsen jelentek meg együtt Fennix-ben majd New-yorkban egy randin is részt vettek.


Bennfentesek szerint a pár jól szórakozott együtt, de nem sietnek el semmit a szerelmesek.

- nem lehet mondani, hogy köztük minden komoly lenne, de ők jól töltik egymással az időt. Sok közös barátjuk van, tehát minden jól alakul. Adele erősen ellazult. Ő nem olyan zárkózott, mint más kapcsolatában. Ő nagyon jól érzi magát most.-mondta az információ forrás.


A válás után Simon Koneckivel a magánélete a hölgynek minél inkább terítékre került.  Adelet összehozták   már a rapper Skepta -val, de azt nem erősítette meg, a magánéletéről nem beszélt.

Адель и Рич Пол

Mikor kezdődött Paul-lal a viszonya nem tudni. A kedvese a hölgynek híres és sikeres sport ügynök.  Ő alapította az Klutch Sports Group ügynökséget akik olyan sportolókkal dolgoznak , mint az NBA Lebron James-el s az USA.beli nemzetközi focistákkal is.


Bár a férfi nem volt még házas, lehet, hogy van három gyermeke. Adele a nyolc éves fiát Angelot neveli , akit a volt férjétől szült.

Адель
Адель
Рич Пол

0 Comments:

Megjegyzés küldése