Sarah Jessica Parker geometrikus formákkal borított ruhában a Sex és New york folytatásában

Сара Джессика Паркер в пестрых нарядах на съемках продолжения сериала "Секс в большом городе"

New-york ad otthont a Sex és New york folytatásának, ahol még mindig új jeleneteket forgatnak a sorozathoz. Carrie Bradshow- akit Sarah Jessica Parker formál meg, volt most fókuszban, s a forgatásra egy egész nap kellett.


A munka alatt Sarah kétszer is váltott öltözéket, de mindkettő ruha egy stílusú volt: mind geometrikus formákkal volt borítva.

Сара Джессика Паркер
Сара Джессика Паркер
Сара Джессика Паркер

Először a sztár vintage stílusú blézerben jelent meg Norma Kamali-tól, négyzet mintákkal, s Marlo Laz ékszerekkel felékesítve, majd ruhát váltott.

Сара Джессика Паркер


Cinthya Nixon is új képet posztolt a forgatásról Instagramján, miközben Mirandát játszotta.

Синтия Никсон на съемках


Emlékeztetőül: -a forgatása a Sex és New york folytatásának  ez év júliusában kezdődött el. Az előkészületeket botrányok övezték. Az első fő információ volt, hogy Samantha karakterét játszó Kim Cattrol nem vesz részt a folytatásban. Emiatt sokan csalódtak, hisz az ő által megformált hősnő volt az egyik , aki még izgalmasabbá tette a sorozatot.A sajtó még arról is megemlékezett, hogy Sarah Jessica Parker és Kim Cattrol konfliktusban álltak, de Sarah ezt cáfolta, sőt azt vallotta, hogy ők mindig jóban voltak és  tisztelik Kim döntését, hogy nem kíván részt venni a folytatásban.

A forgatókönyvírók végül új karaktereket vezettek be. A negyedik barátnő szerepét állítólag Nicole Ari Parker színésznő kapta. Ráadásul a készítők ezúttal ügyeltek arra, hogy a sorozat reprezentatívabb legyen. Így a nézők láthatnak majd egy nem bináris karaktert, akit Sara Ramirez alakít, valamint egy indiai gyökerekkel rendelkező színésznőt, Sarita Chowdhury-t.

fotó RCF / MEGA/Mega Agency/East News
  SteveSands/NewYorkNewswire/MEGA/Mega Agency/East News
  fotó Instagram
 

0 Comments:

Megjegyzés küldése