Tori Spelling és Dean McDermott elválnak: -vajon igaz ez?

 


Dylan McDermott elutasította a pletykákat arról, hogy ő és Tori Spelling szétválnának 15 év boldog párkapcsolat után.

 


Tori Spelling férje Dean McDermott bátran fordult a közönség felé, hogy befejeződjenek a pletykák a feleségével való válásukról.  A Feminine Warrior podcastjában arról beszélt, hogy szeptember 15-én, hogy csak pletykák a válásukról s családi problémáikról szóló hírek.

- én többet nem válaszolok,- mondta az 54 éves 6 gyermekes apa. 

-úgy , mintha azt mondaná, gondolj amit akarsz! Márciusban a  a 48 éves sztárja a Beverly Hills 90210-nek provokált pletykákat azután, hogy az ujján nem viselte az eljegyzési gyűrűt.


 

- ez egyszerűen furcsa, hogy az embereknek mindent tudniuk kell- folytatta Dean. Mi történik Torival és Dean-al? Neki nincs felhúzva a gyűrű az ujjára. Miért akarod tudni az okát? Ez hogyan hat a te napodra?

-

-


Dean publikusan bevallotta, hogy megcsalta Torit a múltban, ami  komoly problémákat okozott a kapcsolatukban anno, így nehéz volt megbízni a feleségnek a férjében. Mindezek ellenére a pár kitartott egymás mellett, egy frontvonalon harcoltak együtt tovább, folytatva gyermekeik közös nevelését.

A 14 éves Liam, a 9 éves Finn és a 4 éves Beau fiúk, valamint a 13 éves Stella és a 9 éves Hattie lányaik. Dean-nek van egy 22 éves fia, Jack egy korábbi házasságából.



Tori és Dean kapcsolata ezekben az években nem kevés magaslatot és földet érést ért meg. Mostanában a hírek szerint megint nehéz életszakaszon mennek át. 

Bennfentes szerint:- Dean és Tori  pár hónapja problémákat él meg a kapcsolatukban- vallotta az információ forrás.


 

- ők sokat veszekszenek. Tori nehezen bízik meg Dean-ban. ő mindig úgy gondolja, hogy a férfi hűtlen hozzá, s ő ezt nem akarja tovább eltűrni.

 

Tori és Dean mással voltak házasok, amikor először találkoztak, és romantikus kapcsolatuk azután kezdődött, hogy 2005-ben a on set of Lifetime's Mind Over Murder  forgatásán találkoztak. Miután szakítottak előző partnereikkel, 2006 májusában összeházasodtak. 2013-ban azonban kiderült, hogy Dean félrelépett, és 2014-ben bevallotta a hűtlenségét. Azóta Tori és Dean sok hullámvölgyet és botrányt éltek át a nyilvánosság előtt.
forrás:https://www.starslife.ru/2021/09/16/tori-spelling-i-din-makdermott-razvodyatsya-na-etot-raz-okonchatelno-ili-net/

0 Comments:

Megjegyzés küldése