Jennifer Lopez és Ben Affleck először jelentek meg hivatalos rendezvényen! Új hot!

 


Дженнифер Лопес и Бен Аффлек впервые после возобновления романа вместе вышли в свет

Tegnap az 52 éves Jennifer Lopez (énekes, -színésznő) és a 49 éves Ben Affleck 8 színész) a velencei filmfesztiválon jelentek meg együtt. A rajongók nagy örömére a vörös szőnyegen vonultak végig, Benniferként.

A fanok álma valóra vált amikor a pár megjelent a

The Last Duel preimerjén, melyben Affleck játszotta az egyik főszerepet.


Emlékeztetőül: az első pletykák akkor keltek szárnyra a pár összejövéséről, mikor 17 év után ez év májusában a lesifotósok lencsevégre kapták őket. Jen szakított Alex Rodriguez-el, akivel 3 éven át élt a pop latin díva együtt még az esküvőt is tervezték, mely nem jött létre. Vam aki szerint Lopez már akkor februárban járhatott már Ben Affleck-el, de akkor még nem volt hivatalosan bejelentve a viszonyuk.


Még akkor sem kommentálták kapcsolatukat, amikor a két sztárról folyamatos lesifotók készültek, amint randiztak. Bennfentesek ontották a szebbnél -szebb romantikus történeteket róluk, de ők nem akarták akkor hivatalosan bevallani, hogy viszonyuk van. Lopez csak a születésnapján utalt rá, hogy szerelmes Affleckbe, egy fotón ahol éppen csókolóztak.


Ben már megismerte Lopez gyermekeit. Sőt Jen már összeismerkedett Jennifer Garnerrel s Ben utódjaival is. Nemrégiben az énekesnő drága ajándékokat adott Ben gyermekeinek azért mert a férfinak születésnapja volt. A rajongók már az esküvőt várják. Az ismerőseik szerint boldognak látszanak.

0 Comments:

Megjegyzés küldése