Kaia Gerber születésnapját ünnepelte Jacob Elordi nevű színész kedvesével, s barátaival!

 


Кайя Гербер отметила день рождения с возлюбленным Джейкобом Элорди и друзьями


Szeptember 3-án Cindy Crawford szupermodell és Randy Gerber lánya Kaia betöltötte a 20-at. A kerek dátum okán a születésnapos esti partit tartott 24 éves kedvesével, a Csókfülke sztárjával Jacob Elordival s barátaival.  A fotóit csak most osztotta meg Kaia. 

Instagramján fekete-fehér képeket mutatott be, ahol önfeledtnek és boldognak tűnt.

Кайя Гербер и Джейкоб Элорди
Kaia és Jacob Elordi
Кайя Гербер и Рэйчел Хилсон
 
 Itt Rachel Hilsonnal
Кайя Гербер с другом Трэвисом Джексоном
Travis Jackson barátjával.

Az ünneplés alkalmával a modell csillogó spagetti pántos hosszú ruhát öltött, s kedvese fekete inget, mely fölé fehér polót vett.

Kaia és Jacon már egy éve találkozgatnak. Két hónappal az első pletykák után, a pár megerősítette a kapcsolatuk hírét, közös fotókkal az Instagramon. Bennfentesek szerint a pár minden szabad idejét együtt Malibuban töltik.


- ritkán hagyják el Malibut. A parton sétálgatnak, sportolnak, s együtt vacsoráznak a barátaikkal. - az információ forrása szerint Kaia szülei is támogatják lányuk választását.

- Jacob nagyon kedves Kaival. Ők nagyon szerelmesek egymásba. Egyértelmű, hogy Sindy és randy is támogatják Jacobot. Ők sok időt töltenek egymással.- vallotta egy bennfentes.


Jacob Kaia előtt az Euphoria című film főszereplőjével Zendaya-val járt.  A modell lány Pete Davidsonal- volt viszonyban.

Кайя Гербер и Трэвис Джексон
Друзья Кайи Гербер

0 Comments:

Megjegyzés küldése