Sztárok az utcán: Jennifer Aniston kék ruhában magas sarkú szandállal Los Angeles utcáin

 


Уличный стиль знаменитости: Дженнифер Энистон в летнем сарафане и босоножках на шпильке в Лос-Анджелесе

Tegnap a new-yorki Met Gálától volt hangos a sajtó, ahol szinte az összes sztár megfordult, addig az 52 éves Jennifer Aniston-t az utcán fotózták le Los Angelesben. A sztárt hosszú kék ruhában, s szandállal kapták lencsevégre mely magas sarkú volt.


A színésznő kezeiben bézs színű táska volt és egy üveg víz. Jen bevallotta, hogy sok vizet iszik, mely segíti megőrizni fiatalságát, s karcsú csinos alakját.  Mellette járt-kelt asszisztense is, aki a hölgy ruháját vitte. A sztárt Jimmy Kimmel showja előtt fotózták le,ahol már más ruhát hordott.

Дженнифер Энистон
Дженнифер Энистон
Дженнифер Энистон


A hősnőnk a második szezonjában játszik egy reggeli shownak, kolléganőjével Reese Witherspoonal.


A sorozatról kérdezte Kimmel  őt vicces hangulatban. Aniston persze szuper humoráról híres, s jól lavírozott  a kérdések között. Arra is válaszolt, hogy mekkora mennyiségű szőr tűrhető el egy férfi mellkasán.  

 

- Nem nagyon. Úgy értem, nem túl sokat, de nem is teljes hiányt,

- mondta.

Дженнифер Энистон

Amikor megkérdezték Jen-t, hogy mely testrészétől tekintene el, ő nem rögtön válaszolt, csak nevetett. Majd gondolkodva válaszolt:

ez a haja lenne.

- könnyebbé tenné az életem.


Aniston azt is elmondta, hogy milyen nehézségekkel szembesült Reese Witherspoon-nal való közös forgatásán. Az amikor veszekedniük kellett.


mindig viccesen veszekszünk Reese-vel mert ő nem is veszekedős típus. Ő egy napfény, s nem az az ember, akire akarnál teljes hanggal ordítani. Általában a veszekedéseink nevetésbe fulladtak.- vallotta be Jennifer.

Дженнифер Энистон

0 Comments:

Megjegyzés küldése