Met Gala 2021 ruhamustra

 

Билли Айлиш в Oscar de la Renta 

Bilie Ailish ebben a bézs Oscar De La Renta által megálmodott ruhakölteményben mesésen fest, csak az erős smink kissé öregíti az arcát. A  dús kebleit is szépen kiemeli a tüll felső rész. Az ezüst ékszerek meg kiemelik a ruha s viselője szépségét.

Ирина Шейк в Moschino 

Ирина Шейк в Moschino

Irina Shayk igazi nyártündérként fest bézs színű virágocskákkal díszített uszályos miniruhában. Szexi és csábító, nem sok mindent hagy a képzeletre! 


Дженнифер Лопес в Ralph Lauren 

Дженнифер Лопес в Ralph Lauren 

Crocodile Dundee in Los Angeles | AMC Central Europe

Jennifer Lopez Crocodile Dundee-re hajaz, ebben a western kalapos, bundás barna estélyivel. Az ékszerek is egzotikusak. Reméljük nem vadászott krokodilokra!:) Attól függetlenül csinos, akár egy szappanopera hősnő.


Меган Фокс в Dundas 

Natalia Oreiro (discografia) - CollectionTak teraz wygląda Natalia Oreiro! Czas się dla niej zatrzymał? - pomponik.pl

Megan Fox ebben a mindenhol kivágott vörös estélyiben igazi tüzes szépség. A frufruja s a haja is illik ehhez a gótikus vámpír szetthez. Natalia Oreiro-ra hasonlít a stílusa.



Ким Кардашьян в Balenciaga 

Ким Кардашьян в Balenciaga

Így derítheted ki, hogy van-e szellem a lakásodban - Noizz

Kim Kardashian Balenciaga-tól szinte árnyéka önmagának!:) Soha nem láttuk még ilyen visszafogott háttéremberként. :) Hívjuk a szellemirtókat!


Эмили Ратажковски в Vera WangEmily Ratahkovskiy beleesett egy rózsa bokorba:) Nagyon csinos a csipkés estélyije, bizonyára mindenkinek tetszett!


Иман в Harris Reed Iman a felkelő nap országából érkezhetett. Olyan volt, mint egy falat napsütés látványos s vakítóan szép.


Карли Клосс в Carolina HerreraКарли Клосс в Carolina Herrera 

 

Carlie Kloss egy csodálatos Caroline Herrera uszályos rózsás, fodros, érdekes váll megoldású ruhát választott nagyon dögös volt!

0 Comments:

Megjegyzés küldése