Antonio Banderas a vörös szőnyegen a 24 éves lányával Stella-val!


A Desperado sztárja elvitte magával a lányát egy rendezvényre, ahol a hölgy csodásan festett fekete ruhájában.

.

Micsoda szépség! Antonio Banderast elkísérte a vörös szőnyegen a 24 éves lánya Stella. A rendezvény a nemzetközi filmfesztivál volt San Sebastianban Spanyolországban, ahol Stella született szeptember 17-én. A 61 éves színész lánya teljesen csodálatosan festett. A fekete ruhája kiemelte szépségét, miközben pózolt híres apja oldalán.


Stella egy testhez simuló v nyakú ruhát öltött a vörös szőnyegen való pózoláshoz. A kozmetikai márkák vállalkozójaként elhíresült hölgy fekete cipőt is húzott nyitott orral, ékszerként órát húzott s vékony gyűrűt. A frizurája lob volt, mely középen volt elválasztva s nyakáig ért. A boldog apa, klasszikus külsőt öltött, hisz  öltönyben jelent meg a rendezvényre.


Stella- egyetlen lánya a 64 éves Melani Griffit től, akivel kapcsolata 1996-tól 2015-ig tartott majd elváltak egymástól.   Bár nagyon közeli a családdal a kapcsolata, főleg a 31 éves Dakota Johnson színésznő testvérével, de mégis csak az apjával jön ki a legjobban, s a modell megosztott a Zorro álarca című filmből több képet is, apjáról. 1998-ból.

A modell élete nagy részében távol tartotta magát a nyilvánosságtól, kivéve, ha kislányként olyan eseményeken jelent meg, mint a Golden Globe 2004-ben, az utóbbi években azonban a színésznő egyre többször került előtérbe. A Glamour spanyol magazin 2020. szeptemberi számának címlapján szerepelt, és rengeteg fotót osztott meg az Instagramján, például amikor márciusban egy szexi crop topot viselt.

 


Az új illat Lightbound Stela Banderos Griffit-től

Új parfümöt is dobott a piacra Lightbound címen. Ami kézzel készített, s környezetbarát veszélytelen parfüm olajból készült, ihletésül a Malagai és Los Angelesi neveltetéséről.-így írt róla Instagramon.


 

- alma érzékeny, gazdag, édes, és rendelésre kész! Ami nem annyira fontos nem erős, parabén és ftalát mentes- írta ő.

 

 forrás:https://www.starslife.ru/2021/09/20/antonio-banderas-na-krasnoj-kovrovoj-dorozhke-vmeste-s-24-letnej-docheryu-stelloj/

0 Comments:

Megjegyzés küldése