Meztelenek , de nem nagyon: a legörültebb szerkók az MTV VMA 2021-ben!

forrás:https://www.popcornnews.ru/news/golye-i-ne-ochen-samye-bezumnye-obrazy-s-vrucheniya-mtv-vma-2021_id276085_a119
Голые и не очень: самые безумные образы с вручения MTV VMA 2021


Az éjjel tele volt örömmel, s csalódással, így zajlott le a new-yorki Barclays Centerben az MTV VMA 2021 díjátadó. Aki nyert, vagy veszített, a vörös szőnyegen feszített. Most is látni véltünk szerencsés, s kevésbbé jó öltözékeket.

Doja Cat в Vivienne Westwood


Doja Cat   énekesnő egy western táncosnő külsejére hajazott, vagy akár egy ókori  szirén is lehetett volna a lila fodros mindent alig takaró aprócska ruhájában Vivienne Westwood tervezése okán. Sexy volt, de ez nem egy hétköznapi viselet. Lakk csizma a csípőkig, masszív magassarkú, igazi electric style.

Алисия Киз MTV VMA 2021


Alicia Keys tetőtől-talpig fekete testhez simuló ruhában , mely fölé fekete-fehér pufi kabátot húzott. Az óriási ékszerek ellenállhatatlanná tették a szettet.

Lil Nas X в Atelier Versace


Lil Nas X-t aki nem ismeri azt tudni kell, hogy mindig feltűnően öltözködik. Most egy levendula lila kosztümöt választott, sokat mutató nyitott vállrésszel s dekoltázzsal, maga az öltözék felső része hatalmas uszályban végződött. A kis herceget idézte, a divatikon .


Paris Hilton futurisztikus miniruhában jelent meg melyet világító flitterek és kövek fedtek. 

Ezt üzeni:- én ragyogó gyémánt vagyok! Ne érj hozzám!

A 80-as éveket idéző ruha akár az Austin Powers filmekben is bejönne.

Кейси Масгрейвс в Valentino Couture


Kacey Musgraves lila miniruhát öltött fel mely ujjatlan volt selyem anyagból készült Valentino-tól. A külseje fényét emelte a nagy tollakkal ékesített kalap, s a bőr vörös kesztyűk melyek nagyon fedték kezét.

 

Machine gun Kelly Dolce & Gabbanában és Megan Fox Muglerben jelentek meg a vörös szőnyegen: a nő egy inkább fiktívnek, mint valóságosnak mondható ruhának köszönhetően mely semmit sem hagyott a képzeletre, míg a kedvese valószínűleg olyan öltönyt választott, amin nem látszanak a MacGregorral való verekedés vérfoltjai.

Эд Ширан в Versace


Ed Sheeran Versace mintás öltönyét hordta ,melyet Elton John-tól kérhetett kölcsön, s felesége bőr miniruhában volt jelen magas bakanccsal. Igazi rock gothic chic!:)

Камила Кабельо в Alexis Mabille Couture 


Camilla Cabello Alexis Mabille öltözékét hordta. A hamupipőke megformálója, szeretett volna itt is királynő lenni. A pink szatén fűző kiemelte alakját, a masszív szoknya kicsit túlzásnak tűnhetett. Haute cuture. Nem mindennapi hercegnő!

Аврил Лавин в Area и Cristahlea


Avril Lavigne Area Cristahlea kockás pink kosztümjében teljes mellbedobással dolgozott. A dekoltázs részén flitteres melltartó villogott. Az ezüst táska is emelte a külső fényét. Nem a legpraktikusabb megjelenés, de egy énekesnőként igazán eredeti ötlet, egyéni karakter lett így a hölgy.


Холли Бейли в Моне


Halle Bailey egyszerre sexy ha nem figyelünk  a dekoltázsra és egyszerű fehér ruhát választott. A külső harmonikus,bájos, még ha teljes mellbedobással dolgozott a lány. A fehér magas sarkú, a gyémánt ékszerek a hollywoodi stílus jegyében lettek kitalálva nála.

 


0 Comments:

Megjegyzés küldése