A Victoria Secret angyala Jasmine Tookes férjhez ment: a ruhája Grace Kelly-t idézte

 


"Ангел" Victoria's Secret Жасмин Тукс вышла замуж: платье в стиле Грейс Келли и другие подробности торжества

Juan David Borrero és Jasmine Tookes


A házasságkötési szezon teljes sebességgel halad előre! Nemrég ment férjhez Lily Collins, ma pedig a Victoria Secret modellje a 30 éves Jasmine Tookes osztotta meg esküvői képeit. 

Szeptember 4-én Equadorban ment férjhez a szerelméhez a 31 éves Juan David Borrero, aki a Snapchat igazgatója. A ceremónia egy katolikus templomban zajlott le Kito központjában.

Жасмин Тукс и Хуан Давид Борреро
Жасмин Тукс и Хуан Давид Борреро
Хуан Давид Борреро и Жасмин Тукс

- minden arannyal volt  bevonva, olyan érzés volt, mintha királyi esküvőn lettünk volna-osztotta meg a modell.


Jasmine és Huan 2016-ban ismerkedtek össze hála a munkának.   A cég azt akarta, hogy Tookes más modellekkel együtt segítsenek népszerűsíteni az applikáció új funkcióit.

-Mi hirtelen Los Angelesbe kerültünk, egy divatbemutatón, majd emiatt Huannal ebédeltem, s más Snapchat dolgozóval. Azon az estén Huan meghívott engem egy születésnapi partira. Az elejétől kezdve vonzódtunk egymáshoz. Azóta tartottuk a kapcsolatot, a többi már történelem.- emlékezett vissza Jasmine.

Хуан Давид Борреро и Жасмин Тукс
Хуан Давид Борреро и Жасмин Тукс
Жасмин Тукс и Хуан Давид Борреро

A pár egy grandiózus esküvőt tartott, senki sem tudta levenni a tekintetét a menyasszonyról! Zuhair Murad által tervezett esküvői ruhában vonult az oltár elé, mely csipkés volt és testhez simuló, nagy uszállyal, mely a fátyollal együtt 4,5 méter hosszú volt.  Ritani ékszereket hordott a menyasszony, és Sarah Flint cipőket húzott magára. Huan Armani öltönyben feszített mellette.

-mindketten azt akartuk ,hogy a mi ruháink, klasszikusak és tradicionálisak legyenek.- vallotta Tookes.

Жасмин Тукс

Jasmine csodálattal adózott menyasszonyi stílusának, több fotót is megosztott, de még a ruha próbáról is.

- ez az igazi  született művészet.- írta ő.

Жасмин Тукс
Жасмин Тукс
Жасмин Тукс

 A modellnek a ruha kiválasztását Grace Kelly esküvői ruhája ihlette, mely kultikus divat történelmi viselet lett. A fotózásokon még fekete-fehér kép is készült Grace Kelly stílusában.

Грейс Келли
Грейс Келли
Жасмин Тукс
Jasmine Tooks

A menyasszonyt a nagyapja vezette az oltárhoz, és a fogadalom alatt természetesen Touks nem tudta visszatartani a könnyeit.

Még mindig nem hiszem el, hogy egy tündérmesében élek veled, Juan! Hivatalosan is Mrs. Borrero vagyok,

- írta a modell az Instagramon.

Жасмин Тукс с дедушкой
Жасмин Тукс с дедушкой
Жасмин Тукс и Хуан Давид Борреро
Жасмин Тукс и Хуан Давид Борреро
Жасмин Тукс и Хуан Давид Борреро


A ceremónia után mindenki igyekezet egy kisvárosi buliba, ahol a vendégeket nagy bár, gigantikus táncparkett és finom étel várta melyet a sztár szakács Alexander Chamoro készített el.

A pár tavaly ünnepelte eljegyzését. Annak idején a vőlegény gondoskodott arról, hogy a pillanat emlékezetes legyen. Juan meghívta Jázmint egy titkos utazásra, anélkül, hogy felfedte volna a teljes útvonalat. Amikor leszálltak Utah-ban, és megérkeztek a szállodába, a fotós, akit azért béreltek fel, hogy megörökítse a pillanatot, a szálloda alkalmazottjának álcázta magát, és azt tanácsolta a párnak, hogy menjenek a kilátóteraszra.

Жасмин Тукс и Хуан Давид Борреро с гостями

Amikor kimentünk oda, lenéztem az erélyről s az aszfalton ez állt:

- hozzám jössz feleségül? Én sokkos állapotban voltam. Ez volt a legkellemesebb, ajánlat , melyet valaha is tettek nekem.-- emlékezett vissza Tookes. Sok boldogságot!:)

Forrás:Vogue.com

0 Comments:

Megjegyzés küldése