Shakira, Manuel Turizo - Copa Vacía (Official Video)

 


 

Shakira jött látott és győzőtt! A kolumbiai énekesnő új klipjében egy sellőt alakít, akit kifog a férfi. 

Nos a szerelem, s az örökös körforgás férfi és nő között. A nő a zsákmány akire a férfinak kell vadásznia, hogy megkaphassa azt. A misztikus s rejtélyekkel teli sellő, addig érdekes, amíg meg nem fejtettük. Amikor meg a férfi megkapja végre az áhított nőt, akkor egy idő után beleun, s abban a hitben van, hogy valahol találhat szebbet, jobbat, érdekesebbet. A férfiaknak új impulzusok kellenek, s kihívások. Azután a tanulság szerint az összetört nő akit megcsalt nem kell neki, csak akkor amikor eltelik egy kis idő összeszedi magát ragyogni fog egyedül vagy más arra érdemes férfi mellett. Akkor a vadász újra motivált lesz elkapni ismét a zsákmányt. Csak sajnos a nő időközben felállította saját határait, s régi sebeket feltépni örülten hülyeség lenne! 

A klipről:

Csodás speciális effektek, Shakira csak úgy ragyog külsőre, s belsőre is. Szexi jelenetek, drámai eseménysorok, kellemes hangzás jellemzi a klipet. Élvezhető dal, s inspiráló azért, mert jobban megértjük a férfi és nő közti kapcsolatok dinamikáját, melyet költői képekkel mutat be az alkotó. Sőt még a természet védelemre is felhívja a figyelmet, amikor hulladékok és pet palackok  között fekszik a sellő. Ne rakj le illegális szemetet, mert meghal a föld, globális felmelegedés fenyegeti a földet!

Hasonló sellős klippek!

 


Selena Gomez fekete szexi fürdőruhát villantott!Sexy!

 


Selena hihetetlenül festett , fekete fürdőruhájában, amikor egy jacht fedélzetén pózolt.


Selena Gomez elkezdte a strand szezont, azzal, hogy szexi fürdőruhát villantott, melynek oldaról érdekes kivágásai voltak. Nem viselt extra erős sminket, természetes szépségként ragyogott, s haját kontyba fogta, füleiben meg arany karika fülbevalók lógtak. Látszik, hogy egészsége javult, s testalkata is karcsúbb lett.  Így már 424 millió feliratkozót tudhat magáénak hihetetlen fotójával. Nem volt rosszabb a kinézete egy szupermodell-nél a jachton.

 

 


Naomi Campbell másodszorra lett anya!Gólyahír

Наоми Кэмпбелл


Naomi Campbell szupermodell másodszor lett anya. Erről vallott Instagramján.


Az 53 éves sztárnak fia született. Megint béranyát sejtenek a háttérben, mint az első gyermeknél aki lány lett.


" édes fiam, te nagyon értékes személy vagy, s azóta szeretet vesz körül amióta megjelentél. Isten ajándéka vagy. Üdv a nagyvilágban kicsim"- írta alá a posztot a modell.

Наоми Кэмпбелл с сыном
/Instagram*


Az idősebbik lánya 2021-ben született meg Naominak. Az apa kiléte nem ismert.

" csodálatos kis öröm kiválasztott engem anyává. Ez nagy megtiszteltetés számomra- az életembe fogadni ezt a lágy lelkű teremtményt nincsenek szavaim, nem leírható a kapcsolat ami egymáshoz fűz minket kis angyal. Nincsenek szavak." -írta akkor Naomi amikor első gyermeke a kislány megszületett.

Наоми Кэмпбелл с дочерью
/Instagram*
Naomi Campbell ritkán beszél a lányáról, de időnként megosztja róla a közösségi médiában készült fotókat. Korábban interjúkban elismerte, hogy az anyaság volt a legnagyobb öröm az életében. A szupermodell korábban azt is elárulta, hogy lánya keresztapja régi barátja, a zenész Lenny Kravitz.


Adam Sandler a családjával a vörös szőnyegen! Új hot!

 



Adam Sandler az új film premierjén   mely a The Out-Laws címet viseli melynek ő volt a producere megjelent kis családjábal a feleségével a bájos Jeky-vel és a csodás lányával a 14 éves Sunny-val. Velük pózolt, még Nina Dobrev, aki az egyik főszerepet játszotta a filmben.

Джеки и Адам Сэндлер с дочерью Санни
Нина Добрев, Джеки и Адам Сэндлер с дочерью Санни


Adam Sandler és felesége a színésznő és modell Jeky Sandler-nek van egy 17 éves  idősebb lányuk Sady. Néha a lányok elkísérik apjukat nagy rendezvényekre, de attól függetlenül ritkán láthatóak a nagyérdemű közönség előtt, s nem övezi őket botrány sem.

 

Адам Сэндлер с дочерьми


 A családi kiruccanás előtt Sandler nemrégiben a 20. házassági évfordulójukra írt kedves feleségének.

:- boldog 20. évfordulót én kedves Jekym! Igent mondtál nekem anno, s ez volt életem legszebb ajándéka.Az én szívem a tiéd lett, azoktól a percektől fogva, mióta megláttalak, szeretem azóta is s értékelem a hűséges lelked, egyre jobban és jobban. Folytassuk tovább közös útunkat kedvesem. Én próbálok neked sok szerelmet adni mindig.- írta alá Sandler a fotót.

Джеки и Адам Сэндлер
A házaspár fiatalon/Instagram*


The Witcher 3 londoni premier

 
 
A londoni The Witcher (A vajákos) fantasy sorozat harmadik szezonjának a premierjén megjelentek a főhősők. 
Anya Chalotra (yenefer) elegáns fekete szettje kiemelte karcsú derekát.
Topja a dekoltázsra helyezte a hangsúlyt, míg a fekete alsó rész lapos hasfalát emelte ki.
 Henry Cavill (Gerald) fekete öltönyt visel fekete nadrággal mely kiemelte magas termetét.(James Bond) stílusban mutatkozott meg. Talán ez egy jelzés lehet, hogy megkapja a szerepet?
 
Freya Allan  Ciri virágokkal hímzett nyakon átkötös koktélruhája kiemelte hófehér bőrét, úgy festett, mint egy erdei tündér. 
 
Joey Batey  (kökörcsin)halszálka csíkos öltönye és nadrágja a régmúlt  Al Capone filmek stílusát hivatott előidézni.
Összeségében nagyon fényűző megjelenésük volt a szereplőknek.

 
Henry és rajongói boldogan, mindenki elegánsan!

Nos és itt az ifjú pár!
Henry Cavill és kedvese Natalie Viscuzo együtt jelentek meg a jeles eseményre. A szőke sztár hosszú lenszőke haját hullámos fürtökben kiengedte szemeit tussal emelte ki,s az eseménynek megfelelő fekete hosszú estélyit húzott föl, áttetsző ruha ujakkal.



 

Nicole Scherzinger kezét megkérték!

 

Nicole Scherzinger engaged to boyfriend Thom Evans after three years of  dating | Evening Standard

Pussycat Dolls members past and present: From Nicole Scherzinger to the  singers who won't be in the reunion | London Evening Standard | Evening  Standard

A 44 éves ex énekesnője a the Pussycat dolls női együttesnek Nicole Scherzinger bejelentette, hogy eljegyezte őt a 38 éves kedvese a sportolóként ismert Tom Evans. A fotókon ahol megkéri a férfi a kezét, ott csak annyit írt a nő:- én igent mondtam.

 

Том Эванс и Николь Шерзингер
Instagram*
Том Эванс и Николь Шерзингер
/Instagram*


A fotókat a hawai partokon készítették el, Scherzinger háza mellett. forrás Page Six.

-nicole és Tom már több éve együtt tervezgették a jövőjüket. Ő olyan izgatott, hogy minden valóra válik.Felhőtlenül boldog.- egy bennfentes.


2019 őszén ismerkedett meg Tom Evans-el Nicole Scherzinger az X-factor tehetségkutató forgatásán, ahol a férfi versenyzőként volt jelen a nő a zsűri szerepében tetszelgett. A románc akkor kibontakozott, de csak 2020-ban tették hivatalossá kapcsolatukat. Novemberben abban az évben már évfordulójukat ünnepelték. Az énekesnő Istennek mondott hálát s szerelmet vallott Tom-nak. Akkor kiderült már megismerték egymás családját, közös életet terveztek otthont, s gyermekeket.

Emlékezzünk vissza, hogy Nicole Scherzinger 2015-ben szakított Lewis Hamilton Forma-1-es versenyzővel, akivel nyolc évig járt. Az énekesnő így magyarázta az okot: "Nyolc évig voltunk együtt, és belefáradtam abba, hogy arra várjak, hogy megkérje a kezem. Nicole 2016 és 2019 között a bolgár teniszezővel, Grigor Dimitrovval járt.

forrás: pagesix, instagram

Kim Kardashian a Vouge magazin címlapján


Az olasz Vouge magazin címlapján pózolt Kim Kardashian. Az interjú során szó esett anyaságról, saját anyja iránti tiszteletről, aki hat gyermeket nevelt föl.

 

Ким Кардашьян
/Vogue
Ким Кардашьян
/Vogue
Ким Кардашьян
/Vogue

- én olyan boldog vagyok, hogy van segítségem a gyermekeimnek. A gyerekek ettől függetlenül azt akarják, hogy mindig az anyjuk oldja meg a problémáikat. Én nagyon tisztelem a szüleimet, s nem hiszem el, hogy mennyi mindenen ment keresztül anyám.- mondta Kim.

A reality hősnő négy gyermeket nevel a volt férjétől Kanye West-től, akitől 2021-ben vált el botrányok közepette.

Ким Кардашьян
/Vogue
Ким Кардашьян
/Vogue


Kim magyarázza, hogy megpróbálja nem mutatni érzéseit gyermekei előtt, még ha nagyon nehéz is.

-mindig igyekszem nem mutatni érzéseimet, pl, ha a gyermekeim előtt, az apjukkal kapcsolatban. Mindig késznek kell lenni rá, hogy elmagyarázzam nekik miért vagyok szomorú,de ez nem odaillő lenne a szituációhoz. Persze az sem jobb, ha mindig azt mondom, hogy ha majd megnössz megérted. Nem akarok ilyen ember lenni. Ő csak akkor ossza meg a problémákat a gyerekekkel, ha ők meg tudják azt érteni.

Ким Кардашьян
/Vogue
"Folyton azt kérdezem anyámtól: 'Hogy csináltad ezt? Hat gyerek, hat nagy személyiség. Mindannyian annyira különbözőek vagyunk, hogy csináltad? Ő így válaszolt: "Mit gondolsz, miért ittam minden nap öt órakor vodkát?". - Kim befejezte.

Emlékezzünk vissza, Kim Kardashian édesanyja, Kris Jenner kétszer volt házas. Első férjével, Robert Kardashian ügyvéddel négy gyermeket - Kourtney, Kim, Khloe és Roberta -, második férjével, az olimpiai atlétikai bajnok Bruce Jennerrel (ma Caitlyn Jenner) pedig kettőt, Kendallt és Kylie-t szülte.

Selena Gomez már nem követi Zayn Malikot, a Hadid testvéreket és Dua Lipát!



gigi/bella hadid, zayn malik and dua lipa

Újabb dráma borzolja a kedélyeket a közösségi hálón, hisz Selena Gomez úgy látszik, egyre több barátját nem követi már.

selena gomez instagram

Azt csiripelik a verebek, hogy az énekesnő jelentős mennyiségű embert törölt barátai közül köztük Dua Lipát, Zayn Malikot, (akivel állítolag járt), az ő anyját, Gigi Hadidot, s Bella Hadidot is.
Bella & Gigi Hadid Modeling Shots

Érthetetlen s nics magyarázat miért is történhetett ez. Többek szerint biztos összevesztek, vagy Selly-nek elege lett abból ,hogy folyton összehozták Zayn Malik-kal, pedig ő állítja még szingli.


forrás:TMZ

Selena Gomez két hónapot töltött el Párizsban a forgatások okán


 



Selena Gomez és kisebb testvére Gracie úgyanolyan blúzban pózoltak  Párizs utcáin édességet habzsolva.


Selena Gomez utolsó két hónapját csodásan töltötte Párizsban. A szép pillanatokat a közösségi hálón osztotta meg rajongóival. Az egyik fotón a 9 éves Gracie nevű kishúgával osztott meg egy édességet - egy óriási croissantot. A 30 éves  színész, énekesnő több fotót is posztolt instagramon, melyen kistestvére bájósan festett, amikor úgyanolyan blúzt viseltek.


A fotón Selly fehér rövidített blúzt viselt gombokkal, s zsebekkel, a hozzá illő farmerral. A külsejét kiemelte még a szemét keretező napszemüveg, a masszív arany fülbevalók, s az YSL márkájú táska.A kislány is úgyanolyan blúzt vett föl csak kék színben farmerral. A testvérek nagy croissant -al pózoltak, mintha ennének belőle.


 

- köszönöm Párizs, azért, mert otthonommá váltál két hónapra! Minden pillanatot imádtam. A film forgatás megváltoztatta az életemet. Alig várom, hogy még többet megoszthassak veletek. Szeretek mindenkit!- írta a sztár.



Jennifer Lopez a Vouge címlapján

 Иллюстрация к статье


Jennifer Lopez a mexikói Vouge divatmagazin júliúsi számának címlapján pózolt. Az énekes, - színésznő fotósorozatot is készített a fotókat Norman Jean Roy készítette.


A fotózáson melynek Los Angeles adott helyet Jlo. olyan márkák ruháit öltötte föl, mint Giorgio Armani, Dolce & Gabbana, Chanel,
Dior, Gabriela Hearst s ékszereket a  Bvlgari és Messika- tól.

Дженнифер Лопес
/Vogue
Дженнифер Лопес
/Vogue
Дженнифер Лопес
/Vogue
Дженнифер Лопес
/Vogue
Дженнифер Лопес
/Vogue


A kiadványban közölt interjún olyan első szerepeiről is megemlékezett , mint a Selena című film mely 1997-ben nagy sikert hozott számára, s remek karrier elé nézett általa. Ettől függetlenül Lopez, úgy érezte, hogy karaktere foglyává vált, s hosszú ideig csak "tipikus latin nőket "játszhat majd  a filmvásznon. Később az úgyanolyan ajánlatokat elutasította.


- én úgy gondolom, hogy csak olyan szerepeket kaptam akkor, amelyben fontos volt az akcentus. Később minden megváltozott, mert változott a véleményem is. Én csak szerettem volna olyan nőt játszani, ami nem főképp latin amerikai: értitek, még a szereplő neve sem érdekelt volna.


Az első igazi áttörést jelentette az életében, mikor a rendező nem a latin származást tartotta fontosnak, A Szeretném ha szeretnél című 2001 film volt , ahol együtt játszhatott Matthew McConaughey-vel.

" általában erre a szerepre észrevették volna Meg Ryant, vagy Sandra Bullock-ot, esetleg Julia Roberts-et. De amikor pont én kaptam meg ezt a szerepet minden megváltozott. 

Дженнифер Лопес
/Vogue
Дженнифер Лопес
Vogue
Дженнифер Лопес
/Vogue


Jennifer Lopez azt is hozzátette, hogy szemtanúja volt a latin sztárok kibontakozásának a művészet világában, ahogy ő és kollégiái a nulláról világsztárokká váltak a showbizniszben,melyet sok ember nem tudott volna utánuk csinálni.


- emlékszem, hogy hogyan kezdtem, amikor Riky Martin és Shakira megjelent az angol piacon, milyen csodás volt!

Ez többünknek nagy hírnevet hozott, mely a mai napig tart. Látni és hallgatni, hogy a spanyol zene sikeres az egész világon- ez inspiráló. Szerintem most nagyon jó pillanatokat élünk.

 

Дженнифер Лопес
/Vogue
Дженнифер Лопес
/Vogue

Jennifer Lopez, aki 2022-ben ment hozzá Ben Affleckhez, elárulta, hogy most éli meg az önállóságot és érettséget a volt házastársától, Mark Anthony nélkül, akitől  születettek ikrei, Max és Emmyv, akik napról napra egyre inkább a nyilvánosság elé kerülnek. A színésznőnek a legutóbbi, Mother című filmen végzett munkája segített abban, hogyan tudná a legjobban tartani a kapcsolatot a gyerekeivel ez idő alatt.

Kourtney Mary Kardashian negyedik gyermekét hordja a szíve alatt


Kourtney Kardashian Travis Baker-től várja első közös gyermeküket, (mástól már volt három is). A reality hősnő és modell megmutatta gömbölyödő pocakját.


A 44 éves sztár első fotóit osztotta meg mostani terhességéről, a kedvese 47 éves és Travis Baker névre hallgat.

Kourtney Kardashian & Travis Barker Want to Have a Baby Together

A népszerű modell és reality hősnő testhez simuló body-ban jelent meg, mely gömbölyödő pocakjára fókuszált, eközben a Blink-182 együttes tagja a dobverőkkel pózolt előtte június 18-án, majd megpuszilta a hasát.


 

- Tele vagyok hálával s boldogsággal, hogy Isten támogatja a terveinket.- -írta Kourtney a poszt alatt.

-


A celebrity bevallotta, hogy negyedik gyermekét várja- s Travis-tól az elsőt. Sőt olyan fotó is napvilágra került, ahol tartott egy az együttes fellépésén egy táblát, amikor bevallotta először, hogy várandós. Történt ez Los Angelesben.

A felirat egy aranyos utalás volt a zenekar 'All The Small Things' című dalának 1999-es klipjére, amelyben egy női rajongó ugyanezt csinálja! Amikor Tom DeLong, a bandatárs bejelentette, hogy "valakinek" babája lesz, Mark Hoppus azonnal leugrott a színpadról, hogy megölelje a leendő anyukát. Akárcsak Travis, aki megcsókolta és megölelte Courtney-t a közönségben!


Akkor történt meg, hogy kiderült, hogy a család új taggal gyarapszik, mikor Kourtney a mesterséges megtermékenyítést le állítatta, s dokumentálta. Melyről szó esett a Hulun játszodó The Kardashians elnevezésű reality show-ban.


 

- én tényleg hiszek abban, hogy Isten mit tervezett nekünk.- vallotta Kourtney a harmadik szezon premierjén, mely máj 23-án került műsorba, ahol a lefagyasztott peték még nem élték túl.

 


 

- ha ennek a gyermeknek meg kell születnie, akkor hiszem, hogy megtörténik. Nekem 7 lefagyasztott petesejtem volt évekkel ezelőtt Travis előtt. Amikor 38 és 39 év között voltam, akkor ehhez kellett folyamodnom. A legtöbb petesejtem nem élte túl, még fagyasztva sem- Ők nem érték el az embrió kort Travis hímivarsejtjeivel.-mondta ő.

Kourtney Kardashian's Family Pictures With Her Kids

Courtney-nak és Travisnek ez lesz a hetedik gyermeke. A Poosh vezérigazgatójának három gyermeke van volt barátjával, a 40 éves Scott Disickkel, akivel 2006 és 2015 között járt: a fiúk, a 13 éves Mason és a 8 éves Rayne, valamint a 10 éves Penelope nevű lánya. Travisnek három gyermeke van volt feleségével, a 48 éves Shanna Mowklerrel: a 19 éves Landon fiú és a 17 éves Alabama lánya. Travis emellett mostohaapja Shanna volt élettársától, Oscar De La Hoyától született legidősebb lányának, a 24 éves Atiana-nak is, akivel szoros kötelék fűzi össze őket.

forrás: instagram  kourtneykardash.

A rock punk énekesnő Avril Lavigne szakított a rapper Tyga-val


A sajtó szerint Avril Lavigne és a rapper Tyga úgy döntöttek, hogy szakítanak, mivel rövid ideig tartó párkapcsolatuk gyorsan felbomlott.


издания TMZ

A TMZ szerint június 20-án Avril Lavigne és Tyga szakított. Márciusban vallották be, hogy járnak, de mostanába szakíthattak.

A 38 éves Avril és 33 éves Tyga együtt döntöttek úgy, hogy szétválnak útjaik, mert a románc már szürke lett. A pár nem rossz hangulatban vált meg egymástól még mindig baráti kapcsolat fűzi össze őket a szakítás után. 


 A két sztár februárban kezdett viszonyba, mikor Nobu Malibu elnevezésű étteremben fotózták is őket. Azóta több divathéten is Párizsban is együtt jelentek meg. A punk rock énekesnő és a rapper hivatalosan is vállalták kapcsolatukat, főleh egy forró csókolózos fotózás után március 6-án. Többször látták őket kézenfogva, hollywoodi szórakozásokon, partikon. Májusban Avril és Tyga a közösségi hálón is posztolt egymásról ölelkezős képeket mikor Avril a Love Sux europai turnén volt.


Avril Lavigne and Tyga Split After Several Months of Dating | Entertainment  TonightAvril Lavigne & Tyga Split After 3 Months Of Dating – Hollywood Life

 

Két sikertelen párkapcsolat s eljegyzése volt Avril Lavigne-nak

Azután volt a mostani viszonya, hogy a vőlegényével szakított a Mod Sun-al aki 36 éves volt. Február végén szakítottak amikor a férfi turnéra indult. People magazin a forrás.



 

-Avril és Mod Sun néha megjelentek majd eltűntek egymás életéből, két hónapon keresztül, s ők már nem egy pár.- vallotta egy bennfentes.

Mod Sun Breaks Silence on Avril Lavigne Breakup - E! Online

-

koriban a PEOPLE forrása azt is állította, hogy Avril és Tyga között semmi romantikus nem volt, aki még azelőtt randizott Nobuban, hogy Avril és Mod Sun szakítása megerősítést nyert volna.

A Mod Sunnal való kapcsolata előtt Avril 2013 és 2015 között a Nickelback énekes Chad Kruger, 48 éves férje volt. Első házassága a Sum 41 énekesével, Derick Whibley-vel volt 2006 és 2010 között. Avril mindkét volt férjével jóban maradt.
Avril Lavigne Engaged to Chad Kroeger of Nickelback
forrás: a közösségi média sztárjai Avrillavigne, valamint Tyga.