Margot Robbie szerint Barbie ne legyen szexis!


 


Margot Robbie a Vouge magazin fotózásán vett részt a Barbie film okán. Az interjú során a 32 éves színésznő elmondta milyen is volt a film forgatása Ryan Gosling-al- aki Kent játszotta a kedvesét. Margot nem csak a főszerepet játszotta a filmben, hanem producerként is részt vett a produkcióban. 

Марго Робби

A filmszerepről

Nem mintha álmodoztam volna Barbie szerepéről, vagy úgy akartam kinézni ,mint ő. Lehet bután hangzik , de azelőtt nem fordult meg a fejemben , hogy filmvásznon játsszam el Barbie-t, de most igen.


Barbie szexis oldala

Így gondolkodtam:- az én hősnőm egy- baba. Ő egy műanyag baba. Nincsenek nemiszerve, se petefészke. Ezért ő is érezhetne vágyat?

Én nem gondolom. Mindenki eddig szexualizálta Barbie-t. Az emberek rajta élik ki szexuális fantáziáikat. Ettől függetlenül, ő nem kell úgy viselkedjen, hogy szexis akarjon lenni. Ő hordhat rövid szoknyát, mert ő vidám, s ez a stílusa. Nem azért, hogy mindenki csodálja a hátsóját.


Barbie utálóiról

Sok ember van aki nem kedveli Barbie-t. Valójában ők is foglalkoznak vele. Ők aktívan utálják Barbiet. Nekik ő igazi probléma. Nekünk be kell vallani ezt. 

.


Gal Gadot-t akit meg akart hívni Margot Robbie egy Barbie szerepre

Gal Gadot Suits Up in Bright Pink To Honor 'Wonder Woman' Director Patty  Jenkins - Fashionista

Gal Gadot- ő olyan , mint egy élő Barbie. Ő nem csak hihetetlenül szép, őszinte és kedves.Ő elutasította a szerepet.

Margot Robbie mellett a filmben különböző Barbie-babákat alakít Dua Lipa, Emma Mackie, Issa Rae, Hari Nef, Sharon Rooney, Ana Cruz Kanye, Alexandra Shipp, Kate McKinnon és mások.

Марго Робби
Марго Робби 
Марго Робби
Марго Робби

 Марго Робби

Марго Робби
Марго Робби
Марго Робби
Марго Робби
Марго Робби
Марго Робби
Марго Робби

fotó: Vogue


 


0 Comments:

Megjegyzés küldése