A rapper Offset kislányaival A kishableány premierjén


A rapper Offset magával vitte lányait Kalea Mariet és Kulture Kiarit máj 8-án a los angelesi A kishableány premierjére. A két leány gyermek báli ruhában jelentek meg csinos frizurákkal.


Sok sztár vett részt az eseményen, de a két kislány elvitte a show-t.

A 4 és 8 éves leányok extravagáns báli ruhát öltöttek föl. Sajnos Cardi B nem jelent meg a családjával a vörös szőnyegen nem tudni miért. Kalea fehér ruhát vett föl, fekete virág motívumokkal. A kislány fekete áttetsző kesztyűket vett a karjaira, s vörös élénk haját feltűzték elegáns kontyba, amit drágakövek ékesítettek.

 

Cardi B és Offset leánya fekete báli ruhát választott,  fehér csipkével, s pont az ellentéte volt nővére ruhájának  színben. A kiegészítőik is hasonlóak voltak, úgy festettek, mint az ikrek. A kislány is áttetsző kesztyűt viselt, feltűzött konttyal hercegnői tiarával, mely kiemelte szépségét.


Az apuka Offstet, elegánsan festett fekete-fehér hercegi öltözékben, melyet díszítések ékesítettek. Ő napszemüveggel fedte el tekintetét, gyémánt fülbevalókat viselt.


 

-a kishableány premierje az én két hercegnői kishableányaimmal.- írta alá a férfi.

-

Offset и Cardi B kislánya


A vörös szőnyegen Offset kifejtette miért voltak boldogak a lányai a rendezvényre jövet a HSN-nek.


 

-először is a kislányaim nagyon boldogok hozzájuk hasonló valakit kishableányként látni.Ez egyedi történelmi pillanat, kultikus női testvériségi atmoszféra.-mondta ő.

Offset rapper lánya, Kalea

Offset a híres Disney-hercegnő, Hally Bailey képét is "inspirálónak" nevezte.

A 30 éves Cardi B és férje 2017 óta házasok, és azóta két közös gyermekük született. A befolyásos pár idősebbik lánya, Culture 2015 márciusában született, egyéves kisfiuk, Wave pedig 2021 szeptemberében látta meg a napvilágot. A rappernek van még három másik gyermeke különböző korábbi kapcsolataiból. Kalea mellett a 12 éves Jordan és a 7 éves Cody fiúk büszke apja.


0 Comments:

Megjegyzés küldése