Taylor Swift-nek új románca van? Matty Healy az új befutó?


 Taylor Swift has another Londoner as boyfriend: The 1975's Matty Healy, per  report | Marca


Taylor Swift nemrég szakított Joe Alwyn színésszel, hat év párkapcsolat után, de nem sokáig kesergett, mert állítólag már Matty Healy -vel a The 1975 elnevezésű együttes frontemberével járhat. Erről vallott egy bennfentes a The Sun magazinnak.


- Taylor és Matty örülten szerelmesek egymásba. Az ő kapcsolatuk még nagyon friss, de komollyá is válhat. Régen évekkel ezelőtt is ismerték egymást, csak akkor nem jött össze nekik a párkapcsolat.

Мэттью Хили


Az infó forrás szerint a pár nem titkolja kapcsolatát, hisz az énekesnő Taylor Sfit már a koncertjén Nashviele-ben be fogja vallani, hogy együtt járnak.


- ők ketten nagyon boldogok, s izgatottak a kapcsolatuk miatt. Ez a viszony különbözik eddigi románcaitól Taynak, hisz régen titkolta kapcsolatait most nyíltan vállalná azt.-vallotta egy bennfentes.


-Taylor csak boldogan akar élni. Matty oda is repül Nashviele-ba, hogy segítse a turnéján Taylort.-tette hozzá az ismerőse.


A bennfentes továbbá tagadja, hogy Taylor csalta volna Joe-t. Sőt Joe Alwyn és Taylor Swift barátságban váltak el egymástól februárban.

 

Taylor Swift Matty Healy: The 'ex' factor: Taylor Swift finds new love in  Matty Healy, frontman of English band 'The 1975', after splitting with Joe  Alwyn - The Economic Times

Taylor most éppent The Eras elnevezésű turnéján énekel. Az 1975 nevű banda a Type At They Very best turnén van.

A két zenész tehetség nagyon elfoglalt, de akkor is tartják egymással a kapcsolatot. 

- Tay és Matty Facetime-on tartják a kapcsolatot, de az énekesnő alig várja a személyes találkozót.- magyarázta a bennfentes.

Taylor Swift és Joe Alwyn színész 2016-ban a Met-gálán találkoztak, és pár hónappal később randizni kezdtek. Swift több dalt is szentelt szerelmének, például a szerelembe esésről szóló Lavender Haze-t és a London Boy-t. Április elején vált ismertté a szakításuk.

 

0 Comments:

Megjegyzés küldése