David Guetta, Anne-Marie, Coi Leray - Baby Don’t Hurt Me

 

 

Érdekes az új modern világ. Minden mi régen volt felújítjuk, s újra eladjuk. Gondoljuk meg ilyen volt a Gossip girl,  Addams family (Wendesday),Szex és new york . Valamiért, az emberek vissza nyúlnak a retro vagy régi kasszasikerekhez, mert félnek új dolgot kitalálni, nem lépnek ki a komfortzónájukból, vagy esetleg lustaságból. Esetleg alkotói válság van?

Haddaway What is love című száma David Guetta becses kezei közé került.

Női hang énekli, egy buli kellős közepén találjuk magunkat, ahol szexi fiatal nők harcolnak a ringben. A dal két szerelmes civódásáról szól, vagy hatalmi harcokról ,ami egy párkapcsolatban lehet. Érdekes megközelítés két nő közötti szerelmi viszonyt dolgoz föl ez a klip, míg az eredeti klipben az afroamerikai énekes hetero kapcsolatról énekelt. Mivel a modern élet az elfogadásról is szól, ezért Guettáék gondoltak egyet, s leszbikus storyt csináltak belőle. Az nem volt kérdés, hogy sikeres lesz-e?

Hisz már eleve sokak kedvence volt ez a szám mely minden rádióban felcsendült azelőtt. 

Az énekesnő Anna Marie vörös bundában miniruhában látható, feltűzött hajjal. Igazán divatos, erős mégis szenvedélyes hangja van. A másik énekesnő is remekül bele illett az előadásba. Tipikus bulizó fiatalok, akik élvezik az életet. A fejrázás már Tiktok trend lesz, csak vigyázzunk a nyakunkra!

Összességében remek dal, szórakoztató klip, ami az elfogadásról szól. Táncolható, csak David Guetta már nem akart új dalt csinálni, csak felújítást egyfajta reebot-ot készített. Bár attól, hogy régi még ma is hangozhat a bulikon, sőt legalább a mai fiatalok is rophatják a táncot, a szüleik kedvenc számára.

 


via GIPHY

0 Comments:

Megjegyzés küldése