Tom Cruise és Shakira együtt járnak?



Shakiráról az a pletyka röppent föl, hogy románca van- vasárnap máj.7-én az énekesnőt a Forma 1 autóversenyén  látták, melynek Miami adott helyszínt Tom Cruise színésszel.  A két sztár nem titkolták ismeretségüket, szabadon társalogtak egymással s boldogan pózoltak a fotósok előtt. Sok internet felhasználó reménykedik, hogy ők még mindig csak barátok.

Том Круз и Шакира на "Формуле-1" 

Шакира 


Sokak szerint az énekesnő azért jelent meg a hollywoodi sztárral Tom Cruise-val, hogy bosszút álljon hűtlen kedvesén, aki a focisztár Gerard Pique. 11 év közös együttélés után Shaki és Pique kapcsolata egyre több botránytól volt hangos. Az egész akkor derült ki, mikor Shakira becsmérelte új zenei klipjében Gerard Pique szeretőjét, akivel megcsalta az énekesnőt. A megcsalásra, a sportoló anyjának házában került sor, ezért Shaki és anyósa nagy harcban állnak azóta is.

Shakira mingles with Tom Cruise at Miami Grand Prix after her split from  footballer Gerard Pique | The Sun

 


Shakira ezért új életet kezdett, s Barcelonából, elköltözött Miami-ba két fiával, akit Pique nemzett.

Shakira's youngest son cried inconsolably for his mother after leaving with  Pique

A Forma 1-es autóverseny előtt, a kolumbiai libanoni énekesnő megkapta az év nője díjat a Billboardtól  Latin women in music rendezvényén. Shakira ott végre hosszú interjút adott.

-milyen nő nem felejtkezik el magáról, mert kereste egy másik ember szerelmét?

Velem nem egyszer fordult elő ez. De eljön az az idő, amikor már neked már nem kell az a valaki, s nélküle is tudod szeretni önmagad, ahogy vagy. Akkor kezded keresni magadat, s nem valakit, szeretnél igazi önmagaddá válni, s nem tökéletesnek, s a hűségre várakozás helyett, hűnek lenni saját magadhoz. -mondta Shakira

Tom Cruise, Shakira hang out at F1 Miami Grand Prix 2023

Bevallotta , hogy élete nagy fordulatot vett, s csak most érzi magát igazán nőnek:

- csak a nő tud szeretni, amíg nem tépik széjjel, hűnek lenni, énekelni, kiadni mérgét, táncolni ájulásig és mindezt érzésekké alakítani.

 

 Gerard Piqué's Kings League Has Seen Soccer's Future - The New York Times

0 Comments:

Megjegyzés küldése