Jessy J gyermeke világra jött



Jessi J anya lett. A közösségi hálón jelentette be a hírt.


Ezen a héten az egész életem megváltozott. Az én fiam világra jött, aki különleges helyet foglal el a szívembe. Ez hihetetlen érzés, szinte lebegek a boldogságtól. Ő varázslatos, minden álmom.- írta alá az énekesnő posztját.


Megnyugtatta rajongóit, hogy jól érzi magát, s a gyermeke is egészséges. Bár máig sem hiszi el azt, ami történt, s hálás a rajongóknak akik támogatták az anyaság útján. Sőt bejelentette, hogy szünetelteti a közösségi hálón való tevékenységét.

Джесси Джей


A várva várt terhességről Jessi J januárban posztolt egy képet gömbölyödő pocakjáról. Egy évvel ezelőtt elvesztette gyermekét,s az énekesnő nehezen viselte, főleg az orvosok biztosak voltak, hogy ő nem szülhet gyereket. A sztár többször bevallotta anyává válni az ő legnagyobb álma.

Jessie J 'in love' after welcoming first child as she gushes over baby boy  - Daily Record

-gyermek- ez minden amit valaha akartam, az élet olyan rövid.  A terhesség csodás tapasztalat volt számomra, amit sosem felejtek el. Én tudom, hogy egyszer megtörténik velem.- írta akkor az énekesnő a vetélés után.

Akkoriban azt is megosztotta, hogy egyedülálló anya lesz, de Jessie végül gyermeket fogant, miközben a kosárlabdázó Chanan Colemannel volt kapcsolatban.

Gratulálok!

Megszületett Jessie J kisfia | 24.hu

0 Comments:

Megjegyzés küldése